Libnet.ro
UNICEF

17:15

Germanii de la Elektrobit, afaceri de 8 milioane de euro la Brasov

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Germanii de la Elektrobit, afaceri de 8 milioane de euro la Brasov

Germanii de la Elektrobit Automotive Romania, cumparati in 2015 de grupul Continental, care au birouri la Brasov si Timisoara, au ajuns, anul trecut, la afaceri de 37,01 milioane de lei aproape 8 milioane de euro), in crestere cu peste 38% fata de anul anterior, cand raportase un business de 26,74 milioane de lei. continuă pe Ziarul Bursa

Varta, buget de 150 de milioane euro pentru extinderea productiei

Germanii de la Varta au anuntat ca au pregatite 150 de milioane de euro pentru extinderea productiei in toate fabricile pe care le detin.

Transelectrica a atribuit un contract de 10 milioane euro pentru retehnologizarea statiei Medgidia Sud

Transelectrica a atribuit Romelectro un contract de peste 10,68 milioane de euro, fara TVA, pentru retehnologizarea statiei 110 kV Medgidia Sud, potrivit unui anunt de atribuire postat pe site-ul Sistemului Electronic de Achizitii Publice SEAP).

Aplicatia de livrari Glovo a obtinut o investitie de 115 milioane euro si face angajari

Platforma de livrari Glovo, lansata si pe piata din Romania in luna mai a acestui an, anunta expansiunea business-ului prin investitia de 115 milioane de euro primita in cadrul seriei C de strangere de fonduri si cauta oameni si pentru echipa din Romania.

Ministerul Comunicatiilor a tocat zeci de milioane de euro pe studii si site-uri inutile

Peste 100 de milioane de lei 21,7 milioane de euro) a cheltuit Romania, printr-un singur minister, in numai 9 ani, pe studii care nu au fost folosite, pe site-uri care au ramas neutilizate de ani buni si pe proiecte care nu au existat niciodata.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.211 seconds )