Libnet.ro
UNICEF

01:05

Germanii lanseaza txtr beagle, cel mai mic, usor si ieftin e-reader

B1 B1,
Germanii lanseaza txtr beagle, cel mai mic, usor si ieftin e-reader

Piata ebook-urilor va fi revolutionata de lansarea spre sfarsitul acestei luni a unui e-reader, txtr beagle, despre care se spune ca ar fi cel mai mic, cel mai usor si cel mai ieftin dispozitiv de acest. continuă pe B1

Cel mai mic penis din Danemarca, recompensat cu un iPhone

Site-ul erotic singlesex. dk, detinut de Morten Fabricius, in varsta de 45 de ani, este gazda unui concurs cel putin ciudat. Site-ul ofera drept recompensa un iPhone intr-o competitie inedit, al celor mai mici.

Statul divulga concurentei date din oferta cu pretul cel mai mic

Oficialii Comisiei Europene verifica, prin Directoratul General pentru Piata si Servicii Interne DG Markt ), un potential caz de incalcare de catre o institutie din Romania a regulilor de confidentialitate a ofertei la o licitatie publica dupa ce date din oferta au fost divulgate contracandidatilor.

FOTOGALERIE Porsche lanseaza in 2013 cel mai puternic Cayenne, Turbo S, de 550 Cai Putere

Producatorul german de masini sport Porsche lanseaza in 2013 Cayenne Turbo S, despre care spune ca este o masina sport deghizata in haine de SUV. Cayenne Turbo S va fi cea mai puternica versiune a Cayenne, cu un motor V8 pe benzina, turbo, de 405 kW/550 Cai Putere CP), ce livreaza un cuplu maxim de 750 Newton-metru Nm). Cel mai redutabil rival pentru acest Porsche Cayenne Turbo S este BMW X5 M 555 CP, 680 Nm si acceleratie 0-100 km/h in 4,7 secunde).

Samsung a lansat noul Samsung Galaxy S III Mini, fratele mai mic al popularului Galaxy S III

Samsung a lansat Galaxy S III Mini, o varianta mai mica a popularului Galaxy S III, cel mai vandut telefon din gama Samsung, lansat pe piata in luna mai. Modelul compact a fost conceput pentru a se adresa.

Samsung va lansa joi in Germania un nou model de smartphone Galaxy S III, cu un ecran mai mic

Samsung Electronics, cel mai mare producator de telefoane mobile din lume, va lansa joi, 11 octombrie in Germania, o noua versiune a celui mai avansat smartphone din portofoliu, Galaxy S III, care va avea un ecran cu o diagonala de 4 inci, informeaza The Verge. Versiunea actuala are un ecran cu o diagonala de 4,8 inci, fiind unul dintre cele mai mari din piata.

Volkswagen Jetta Hybrid, cel mai rapid hibrid din lume la Bonneville

Modelul Volkswagen Jetta Hybrid a atins doua recorduri mondiale la Boneville, autoturismul fiind desemnat atat cel mai rapid hibrid, cu o viteza de 301 km/h, cat si cea mai rapida masina de productie echipata cu un motor mai mic de 1. 5 litri.

Grupul CEZ: Parcul EOLIAN din Romania este CEL MAI MARE din Europa.

Parcul eolian din Romania este cel mai mare din Europa, cu o capacitate record de 540 MW, dupa ce o noua turbina eoliana a fosta conectata joi la retea, potrivit unui comunicat de presa al grupului de utilitati ceh CEZ difuzat de CTK, informeaza Agerpres. Parcul eolian este cel mai mare proiect din lume, in afara de cel din SUA, a declarat CEO-ul grupului de utilitati ceh CEZ, Daniel Benes. Grupul CEZ a cumparat in 2008 proiectul pentru construirea parcului eolian de la Fantanele-Cogealac, .

Seamana cu o piatra, dar e cel mai veninos peste din lume. Stone Fish te poate ucide in cateva ore

Vacantele exotice sunt pe placul tuturor. in Caraibe insa, un peste extrem de periculos iti poate transforma distractia intr-un chin. Synanceia, cel mai veninos peste din lume, se camufleaza intr-o piatra.

Cel mai mare spital de copii din tara, in pragul colapsului. Unitatea sanitara cere ajutor

Cel mai mare spital de copii din tara, Grigore Alexandrescu din Bucuresti, este la un pas de colaps. Unitatea medicala cere donatii, pentru a-si putea plati medicamentele si utilitatile. intr-un mail trimis.

Cel mai mare spital de copii din tara, in pragul colapsului. Unitatea sanitara cere donatii, ca sa-si plateasca medicamentele

Cel mai mare spital de copii din tara, Grigore Alexandrescu din Bucuresti, este la un pas de colaps. Unitatea medicala cere donatii, pentru a-si putea plati medicamentele si utilitatile. intr-o scrisoare.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )