Libnet.ro
UNICEF

17:45

Gest fara precedent in Casa Regala: Ce a facut Regina Elisabeta a II-a cu invitatiile pentru festivitatile de Craciun

B1 B1,
Gest fara precedent in Casa Regala: Ce a facut Regina Elisabeta a II-a cu invitatiile pentru festivitatile de Craciun

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a surprins pe toata lumea dupa ce a oferit una dintre invitatiile pentru festivitatile de Craciun ce vor fi organizate la resedinta regala din Sandringham, aflata in co. continuă pe B1

Regina Elisabeta, gest fara precedent fata de mama Ducesei de Sussex

Regina Elisabeta a II-a 92 de ani) este dispusa din nou sa incalce traditia de dragul Ducesei Meghan Markle, facandu-i o invitatie mamei acesteia. Gestul suveranei este unul fara precedent, un asemenea privilegiu nefiindu-i oferit, de exemplu, familiei Ducesei Kate, insa expertii sunt de parere ca exista un motiv intemeiat pentru acest lucru.

Meghan Markle a calcat-o pe nervi pe Regina Elisabeta! Ce regula a mai incalcat

Un lucru stiut de toti oamenii este ca Regina Elisabeta tine mult la protocolul regal. Iar ducesa Meghan a reusit sa-l incalce de mai multe ori. Faptul ca Ducesa de Sussex nu se conformeaza tot timpul protocolului.

VARSTA DE PENSIONARE, schimbata oficial: Anuntul fara precedent de la Casa de pensii care ii vizeaza pe milioane de romani...

Casa Nationala de Pensii Publice CNPP) vine in sprijinul celor care urmeaza sa iasa la pensie. Institutia a lansat o aplicatie care sa raspunda la o intrebare pe care multe persoane si-o pun: cum afli.

Protest fara precedent la sediile gigantului Google din toata lumea. Motivul pentru care mii de angajati au iesit in strada

Protest fara precedent la sediile gigantului Google din toata lumea. Mii de angajati au incetat lucrul si au iesit in strada pentru a denunta atitudinea companiei fata de acuzatiile de hartuire.

Google, proteste fara precedent privind cazurile de hartuire sexuala

Mii de angajati Google au facut greva din Singapore la New York si de la Londra la sediul mondial din California, denuntand modul in care este gestionata hartuirea sexuala in cadrul intreprinderii, relateaza AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )