Libnet.ro
UNICEF

11:00

Gest impresionant facut de o politista dintr-o comuna din Iasi pentru un batran singur

Antena3 Antena3,
Gest impresionant facut de o politista dintr-o comuna din Iasi pentru un batran singur

Gesturile care par simple pentru cineva pot fi uriase. O politista din comuna ieseana Barnova a impresionat pe toata lumea, dupa ce a sarit in ajutorul unui batran singur. continuă pe Antena3

Barbat din Iasi cu handicap mental, amendat cu 5.000 de lei. Omul are o pensie lunara de doar 375 de lei: L-ati ingenuncheat, nenorocitilor!

Un barbat din Iasi cu pensie de handicap mental de doar 375 de lei a fost amendat de politisti cu 5. 000 de lei pentru ca a iesit din casa fara declaratie pe proprie raspundere.

Institutul Elie Wiesel: Teatrul National din Iasi, institutie in subordinea Ministerului Culturii, promoveaza pe pagina de Facebook poezii ale legionarilor Explicatiile directorului teatrului

Institutul Elie Wiesel reclama ca Teatrul National Vasile Alecsandri din Iasi, institutie in subordinea Ministerului Culturii, promoveaza pe pagina de Facebook poezii ale legionarilor.

Ce gest a facut Anamaria Prodan, chiar inainte de primele interdictii ale autoritatilor. Am anticipat

Inainte ca intrarea in cimitire sa fie interzisa, Anamaria Prodan a reusit sa faca un parastas pentru Ionela Prodan, regretata solista care, in urma cu doi ani, se stingea din viata, fiind rapusa de o boala necrutatoare. Vezi gestul facut de Anamaria Prodan pentru sufletul mamei. Gestul impresarei inainte de primele interdictii Au trecut doi .

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )