Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gest impresionant al unei parinti din Bihor! Au donat organele fiului lor de 14 ani si au salvat 5 vieti

B1 B1,
Gest impresionant al unei parinti din Bihor! Au donat organele fiului lor de 14 ani si au salvat 5 vieti

Cinci copii au fost salvati, dupa ce mama unui adolescent din Bihor, accidentat grav, a fost de acord cu donarea organelor fiului sau. Interventiile chirurgicale au inceput marti, la ora 14,00, fiind. continuă pe B1

Un copil de 14ani din Bihor a salvat viata a cinci oameni

Un copil din Bihor a salvat viata a cinci oameni care asteptau un transplant. Baiatul a fost implicat intr-un accident care a avut loc pe 12 iulie pe o strada din localitatea comuna Curtuiseni, judetul Bihor.

Gest uluitor! Kylian Mbappe si-a donat toate castigurile de la Cupa Mondiala

Kylian Mbappe, starul Frantei de la Cupa Mondiala din 2018, a continuat sa isi surprinda fanii printr-o miscare filantropica, potrivit Time. Varful francezilor nu a dezamagit echipa Paris Saint-Germain.

Cinci copii n stare critica au primit organe pentru transplant dupa ce mama unui adolescent din Bihor, accidentat grav, a fost de acord cu donarea organelor

Organele unui adolescent in varsta de 14 ani din comuna Curtuiseni, accidentat grav pe 12 iulie, au fost prelevate si transplantate altor cinci copii aflati in stare critica. Medicul Carmen Pantis, coordonator de transplant la Spitalul Judetean din Oradea, a declarat miercuri, pentru Agerpres, ca baiatul a ajuns, pe 12 iulie, la spital in stare foarte grava si a fost operat de urgenta pe sectia de neurochirurgie, fiindu-i evacuat un hematom mare la nivel cerebral. Post operator, insa, evolutia lui a fost nefavorabila si, in trei zile s-a instalat moartea cerebrala.

A furat geanta unei femei din Capitala, dar a avut parte de o surpriza uriasa. Ce i-au pregatit politistii

Politisti ai Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti au prins in flagrant un tanar in varsta de 21 ani, la scurt timp dupa comiterea unei infractiuni de talharie asupra unei femei, in.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )