Libnet.ro
UNICEF

17:46

Gest inedit al unui primar din Alba! S-a amendat singur pentru ca nu avea autorizatie

Antena3 Antena3,
Gest inedit al unui primar din Alba! S-a amendat singur pentru ca nu avea autorizatie

Gest inedit al unui primar din Alba. Edilul comunei Vintu de Jos s-a amendat singur pentru ca si-a modificat acoperisul casei fara autorizatie de la primarie. Acesta a achitat amenda, imediat, la biroul de taxe. continuă pe Antena3

Un primar din judetul Alba s-a amendat singur

Primarul localitatii Vintu de Jos din judetul Alba s-a amendat singur dupa ce si-a modificat acoperisul casei fara autorizatie de la primarie. Aceasta, dupa ce in 2016 investigatiile oamenilor legii au scos la iveala nereguli legate atat de gestionarea banului public, cat si de emiterea ilegala a unor documente de urbanism si fond funciar din vremea mandatului fostului primar, scrie Ziarul Unirea.

Copil de 15 ani, disparut de doua zile din curtea unui liceu din Bucuresti, cautat de Politie

Politia Capitalei a cerut, sambata, sprijinul populatiei, pentru a gasi un baiat de 15 ani care a disparut, in urma cu doua zile, din curtea unui liceu din Bucuresti. Potrivit Politiei, Luca Paul Antonescu a disparut din curtea unui liceu din sectorul 1. Pentru a-l gasi, politistii fac apel la populatie, astfel incat cei care l-au vazut sau au informatii despre el, sa sune la 112.

Acuzatii grave la adresa unui profesor din Pucioasa: Fiul meu ne-a spus ce le face in timpul orelor

Acuzatii grave in invatamantul romanesc. Un profesor de cultura civica din Pucioasa, judetul Damabovita, este acuzat ca le spune vorbe deochiate elevilor si le cere sa-l sarute, in special.

Nela Secara, victima unui procuror din Oradea. Femeia, hartuita dupa acuzare, protesteaza la Cotroceni

NelaSecara, invitata Andreei Sava in emisiunea Descoperiti,o femeie de afaceri din Oradea, care nu numai ca a pierdut toata agoniseala de o viata, dar si-a pierdut si sanatatea in lupta cu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2447 seconds )