Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gest nesperat in scandalul lui Ilie Nastase: Daca sunteti ofensati de asta, ar trebui sa plecati de pe aceasta planeta!

Antena3 Antena3,
Gest nesperat in scandalul lui Ilie Nastase: Daca sunteti ofensati de asta, ar trebui sa plecati de pe aceasta planeta!

Scriitorul si vloggerul britanic, Thomas Baden-Riess, a facut un gest nesperat in scandalul lui Ilie Nastase. Potrivit Prosport. ro,acesta a sarit in apararea fostului tenismen, spunand ca. continuă pe Antena3

Lewis Hamilton i-a luat apararea Serenei Wiliams in scandalul cu Ilie Nastase: Cred ca este formidabila. Ma inspira (FOTO)

Lewis Hamilton, triplu campion mondial de Formula 1, a avut si el o reactie in urma scandalului iscat de Ilie Nastase. Fostul tenismen a facut un comentariu rasist la adresa Serenei Williams, aflata pe locul.

Mesajul Serenei Williams pentru copilul ei nenascut, dupa scandalul cu Ilie Nastase: Dragul meu, tu mi-ai dat...

Serena Williams s-a retars momentan de pe terenurile de tenis, deoarece este insarcinata, dar a aparut din nou in lumina reflectoarelor dupa scandalul cu Ilie Nastase.

Amalia, fosta sotie a lui Ilie Nastase, sare in apararea sa: Nu incercati sa il faceti baiat cuminte. Nu a reusit nimeni

Daca actuala sotie i-a luat apararea lui Ilie Nastase, in scandalul provocat de fostul jucator de tenis la Fed Cup, acum a venit randul Amaliei, fosta partenera de viata, sa il.

Ilie Nastase, gest socant pe aeroport. Fostul tenismen a tras-o de par pe Brigitte (FOTO)

Ilie Nastase si Brigitte au plecat impreuna cu avionul in Franta. inainte sa se imbarce, cei doi sotiau avut un conflict in vazul tuturor celorlalti pasageri. Fostul.

Ilie Nastase i-a cerut scuze Serenei Williams, dupa o saptamana de la scandalul iscat la Fed Cup: Reactia mea a fost spontana

Fostul tenismen Ilie Nastase i-a cerut, vineri, scuze Serenei Williams, dupa un comentariu controversat la adresa copilului ei, scrie Agerpres. Pe de alta parte, capitanul nejucator al echipei de Fed Cup a Romaniei a acuzat-o, din nou, pe jucatoarea britanica Johanna Konta ca nu avea dreptul sa discute cu arbitrul de scaun, dupa ce, in timpul competitiei, a facut-o sa planga.

Si Lewis Hamilton s-a implicat in scandalul Ilie Nastase. Ce a spus celebrul pilot de Formula 1 despre roman

Federatia Internationala de Tenis a deschis o ancheta dupa un comentariu al capitanului-nejucator al echipei de Fed Cup, Ilie Nastase, despre copilul nenascut al Serenei Williams.

Si Lewis Hamilton s-a implicat in scandalul Ilie Nastase. Ce a spus celebrul pilot de Formula 1 despre caz

Federatia Internationala de Tenis a deschis o ancheta dupa un comentariu al capitanului-nejucator al echipei de Fed Cup, Ilie Nastase, despre copilul nenascut al Serenei Williams.

Noi acuze la adresa lui Ilie Nastase: Mi-a zis ca sunt o mare c...a

Scandalul de la intalnirea de Fed Cup Romania - Marea Britanie, in urma caruia Ilie Nastase a fost suspendat provizoriu de ITF, nu este singurul provocat de fostul numar 1 mondial. Omologul.

Noi acuze la adresa lui Ilie Nastase, venite din partea capitanului-nejucator al Belgiei: Mi-a zis ca sunt o mare curva

Scandalul de la intalnirea de Fed Cup Romania - Marea Britanie, in urma caruia Ilie Nastase a fost suspendat provizoriu de ITF, nu este singurul provocat de fostul numar 1 mondial in calitatea sa de capitan-nejucator. Omologul sau de la echipa nationala a Belgiei, Dominique Monami, a povestit in presa britanica ca a fost si ea jignita de Nasty.

Replica Serenei Williams catre Ilie Nastase: Eu, spre deosebire de tine, nu ma tem si nu sunt lasa...

Scandalul declansat de Ilie Nastase la conferinta de presa de dinaintea meciului Romania - Marea Britanie, din Fed Cup, nu a ramas fara replica din partea Serenei Williams, anunta ProSport. Prinsa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )