Libnet.ro
UNICEF

07:15

Gest SOCANT al unui barbat! Si-a pus capat zilelor dupa ce a fost parasit de sotie

B1 B1,
Gest SOCANT al unui barbat! Si-a pus capat zilelor dupa ce a fost parasit de sotie

Un barbat de 50 de ani a ajuns sa comita gestul extrem din cauza ca sotia si copilul l-au parasit. Barbatul din orasul Novaci s-a vazut dintr-o data singur si a decis sa-si puna capat zilelor. continuă pe B1

Balena Albastra face noi victime. Anuntul disperat al tatalui unui adolescent, dupa ce acesta si-a pus capat zilelor (FOTO)

Tatal unui adolescent, care a luat parte la un joc online ingrozitor al carui scop este sa faca copiii sa recurga la gestul extrem, a transmis niste mesaje de avertizare tuturor parintilor. Conor.

Crima oribila peste Prut. Un barbat si-a ucis cele doua fiice si pe sotie intr-o criza de gelozie (VIDEO)

Crima teribila in satul Hirova, din Republica Moldova. Un barbat de 36 de ani si-ar fi ucis cele doua fiice de 4 si 12 ani si pe sotie, dupa care si-a pus capat zilelor, informeaza B1 TV.

Cum isi pierd fetele din Malawi virginitatea. Straniul ritual de imperechere care presupune plata unui barbat in varsta pentru sex

Unele culturi au pastrat traditii stravechi si in materie de sex. Un exemplu este cel al fetelor din Malawi, o tara din sud-estul Africii, care sunt initiate de la o varsta frageda de un barbat in varsta.

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )