Libnet.ro
UNICEF

12:15

Gestul curajos al unui paznic de la spitalul din Deva. Ce a facut dupa ce a vazut cum sunt tratati bolnavii

Antena3 Antena3,
Gestul curajos al unui paznic de la spitalul din Deva. Ce a facut dupa ce a vazut cum sunt tratati bolnavii

Un paznic de la Spitalul Judetean de Urgenta din Deva si-a anuntat demisia, intr-un mesaj postat pe Facebook, dupa ce a vazut cum sunt tratati pacientii care vin zilnic in unitatea medicala,. continuă pe Antena3

Revolta unui paznic din spital: Medicii dorm si nu vor sa fie deranjati cand vin bolnavii la Urgenta

Un agent de paza de la Spitalul Judetean din Deva s-a revoltat impotriva medicilor pe care ii acuza de nepasare fata de pacientii care ajung la Urgente.

Doctorita de la spitalul din Oradea acuzata ca si-a ucis bebelusul s-a intors la lucru

Doctorita rezidenta de la Spitalul Judetean Oradea acuzata ca si-a ucis in urma cu 4 ani bebelusul si urmarita penal s-a intors la lucru, ea fiind cercetata in stare de libertate. Doctorita are interdictie de a opera, nu si de a profesa.

6,5 milioane euro, de la Sectorul 1, pentru Federatia de Rugby condusa de Alin Petrache, fiul unui controversat afacerist din tripleta Bittner Cocos Petrache

Marti a avut loc o sedinta a Consiliului Local Sector 1 din Bucuresti, pe ordinea de zi aflandu-se un proiect cu multe semne de intrebare, respectiv un protocol pentru acordarea unui sprijin financiar Federatiei Romane de Rugby, condusa de Alin Petrache. Proiectul a trecut cu 16 voturi pentru, 6 abtineri si 2 impotriva. Au votat pentru cei de la PSD, impreuna cu unii consilieri USR. Vezi cum explica un consilier USR votul pentru.

Grupul MOL negociaza achizitia unui camp petrolifer din Azerbaidjan

Grupul ungar MOL poarta discutii pentru a achizitiona participatia detinuta de grupul american Chevron la un camp petrolifer din Azerbaidjan pentru o suma de peste doua miliarde dolari.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )