Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gestul emotionant facut de Mihai Mitoseru, in ziua in care ar fi implinit 4 ani de casnicie cu Noemi

Playtech Playtech,
Gestul emotionant facut de Mihai Mitoseru, in ziua in care ar fi implinit 4 ani de casnicie cu Noemi

Dupa 13 ani de relatie si 4 de casnicie, Mihai Mitoseru si Noemi au decis ca drumurile lor sa se desparta. Gestul emotionant facut de prezentatorul tv in ziua in care cei doi si-ar fi putut celebra o zi importanta pentru ei. Gestul emotionant facut de Mihai Mitoseru in ziua in care ar fi implinit . continuă pe Playtech

Fosta sotie a lui Mihai Mitoseru, un nou iubit dupa divort. Cine este barbatul si cu ce se ocupa

Despartirea dintre Noemi si Mihai Mitoseru trezeste si acum zeci de semne de intrebare. Adevarul fie el de partea lui Mihai, fie de partea lui Noemi sau la mijloc, i-a gasit semnannd de curand actele de divot. Noemi, se pare, o duce mai bine decat vedeta de televiziune, pentru ca deja si-a gasit jumatatea. Cine .

Gestul socant facut de rudele si prietenii cu Cornel Gales. Ce au facut cu sicriul de zinc

Cornel Gales este azi, 12 decembrie, condus pe ultimul drum. Dupa ce fiica sa naturala si-a luat adio pe vecie de tatal ei, prietenii si rudele au ramas la inmormantare. Ce au facut cei care-l iubeau cu sicriul de zinc? Ce au facut cu sicriul de zinc? Gestul rudelor la inmormantarea lui Cornel Gales Trupul .

Mihai Morar, declaratia care i-a uimit pe toti: Am trei copii cu doua femei!

Felul lui Dumnezeu de a ramane anonim astfel poate fi descrisa povestea pe care o traieste acum Mihai Morar. O familie minunata, mare, trei copii, dar cu doua femei. Declaratia omului de televiziune care i-a uimit pe toti. Mihai Morar, declaratia care i-a uimit pe toti Mihai Morar 38 de ani) prezinta emisiunea matinala .

DigiSport: Copilul care a bulversat o tara ntreaga. Ce pedeapsa risca pentru gestul oribil facut

Un suporter de numai 13 ani al lui Burnley e investigat de politie pentru gesturile rasiste pe care le-a facut la adresa lui Son Heung-min.

VIDEO Dr. Mihai Olteanu, medicul care ajuta oamenii sa lupte mpotriva cancerului: Cancerul pulmonar este supranumit mparatul mparatilor bolilor, ratele de mortalitate si incidenta sunt foarte mari

Are una dintre cele mai grele meserii posibile si anume sa lupte, alaturi de pacienti, impotriva unui inamic tacut, silentios, care de cele mai multe ori isi face aparitia cand este deja prea tarziu. in spatele oricarui simptom minor se poate ascunde o tumora pulmonara si stiti cum se spune, cancerul nu doare, asa este si la plamani, spune Dr. Mihai Olteanu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )