Libnet.ro
UNICEF

18:15

Gestul facut de Gigi Becali pentru un cersetor din Bucuresti! I-a zis bietului om sa stea cu el la masa, iar ce-a urmat e parca desprins din filme!

Antena3 Antena3,
Gestul facut de Gigi Becali pentru un cersetor din Bucuresti! I-a zis bietului om sa stea cu el la masa, iar ce-a urmat e parca desprins din filme!

Latifundiarul din Pipera oferea in urma cu ceva vreme o noua lectie de omenie. Patronul Stelei a socat pe toata lumea cand a mers la una dintre cele mai luxoase terase din Capitala, insotit de un barbat neingrijit si. continuă pe Antena3

Becali: Eu, Giovanni si cu Victor am facut puscarie cat pentru toata coruptia! Facem noi toata puscaria! / De ce a multumit patronul FSCB SRI-ului si procurorului care a lucrat la dosarul sau (VIDEO)

Gigi Becali a povestit, pentru B1 TV, cum a vrut sa plece din Romania, suparat ca a fost condamnat pe nedrept. Pe mine m-au oprit la granita, cand mergeam la rugaciune. M-au oprit la aeroport in sear.

Investitie de aproape 275 de milioane de lei pentru reabilitarea sistemului de termoficare din Bucuresti

Primaria Capitalei ar urma sa investeasca aproape 275 de milioane de lei pentru reabilitarea sistemului de termoficare din Bucuresti, pe sapte loturi, pe o lungime de 31,6 kilometri, pe o durata de doi ani, potrivit unui proiect de hotarare aflat pe ordinea de zi a sedintei Consiliului General al Municipiului Bucuresti CGMB) ce va avea loc joi, informeaza News. ro.

Un politist a fost batut de un interlop, intr-un restaurant din Bucuresti

Un politist a fost batut de un interlop, intr-un restaurant din Bucuresti, sambata noapte, agentul lucrand la Sectia 7 din Capitala. Dupa o scurta discutie intre cei doi, agresorul incepe sa-l.

Cazul Skripal: Departamentul pentru Mediu din Marea Britanie anunta ca neurotoxina folosita a fost n forma lichida. Substanta nu se evapora si nu dispare n timp

Neurotoxina folosita pentru a-l otravi pe fostul spion rus Serghei Skripal si pe fiica sa Iulia a fost in forma lichida, conform Departamentului pentru Mediu din Marea Britanie, scrie News. ro citand BBC.

Departamentul pentru Mediu din Marea Britanie anunta ca neurotoxina a fost in forma lichida

Neurotoxina folosita pentru a-l otravi pe fostul spion rus Sergei Skripal si pe fiica sa Yulia a fost in forma lichida, afirma Departamentul pentru Mediu din Marea Britanie, citat de BBC.

Streetstyle la Coachella. Inspira-te pentru festivalurile din vara!

An de an, festivalul californian Coachella este o adevarata parada a modei. Doamnele si domnisoarele dau frau liber imaginatiei si poarta tinute care mai de care mai extravagante.

Dragnea l-a cucerit pe Gigi Becali: A starpit tirania!. O mutare politica l-a incantat pe patronul FCSB

Latifundiarul din Pipera l-a laudat pe seful PSD, dupa ce acesta a sustinut candidatura lui Ionut Lupescu la alegerile pentru functia de presedinte FRF.

Gigi Becali: Daca Dragnea ne scapa de Burleanu, merita felicitat! Lupescu va castiga cu 90%

Patronul de la FCSB considera ca Ionut Lupescu va fi urmatorul presedinte al FRF. Alegerile pentru sefia FRF au loc maine.

Gestul facut de Delia Matache in fata preotului, la botezul finei sale. Toti s-au uitat la ea! Momentul a fost filmat

Oana Matache si sotul ei si-au botezat fetita, pe Jessica, duminica, 15 aprilie, la o biserica din zona Dorobanti din Capitala. in timpul slujbei, nasa Delia a fost pusa intr-o sitatie neplacuta.

NICOLETA LUCIU, asa cum o vezi o data-n viata: Si-a facut epilare DEFINITIVA! AVEM imaginile din SALON (FOTO)

Imagini incredibile cu Nicoleta Luciu fac furori! Pentru a se mentine intr-o stare impecabila, actrita apeleaza nu doar la cure de slabire drastice, ci si la clinicile estetice. Recent, ea a recurs la epilarea.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )