Libnet.ro
UNICEF

08:00

Gestul SOCANT al unui tanar din CAPITALA: Umbla peste tot cu HAINA IUBITEI sale MOARTE. Motivul te va lasa fara cuvinte (FOTO si VIDEO)

B1 B1,
Gestul SOCANT al unui tanar din CAPITALA: Umbla peste tot cu HAINA IUBITEI sale MOARTE. Motivul te va lasa fara cuvinte (FOTO si VIDEO)

Un barbat din Bucuresti a publicat pe pagina lui de Facebook o poza cu un alt tanar are poarta peste tot haina iubitei sale care a murit in urma cu trei luni. Merg aproape zilnic in mall Sun Plaza sa iau. continuă pe B1

Explozie urmata de incendiu intr-un restaurant situat la parterul unui bloc din Capitala

O explozie puternica urmata de un incendiu a avut loc joi dimineata la un restaurant situat la parterul unui bloc de pe Bulevardul GHeoghe Sincai, din cartierul Tineretului din Capitala.

FOTO Explozie urmata de incendiu intr-un restaurant situat la parterul unui bloc din Capitala: cel putin 16 masini avariate

O explozie puternica urmata de un incendiu a avut loc joi dimineata la un restaurant situat la parterul unui bloc de pe Bulevardul Gheoghe Sincai, din cartierul Tineretului din Capitala.

Incredibil cum a putut un tanar din Constanta sa circule cu autobuzul. A fost filmat de un alt sofer

Un tanar din Constanta se grabea foarte tare si fiindca nu a reusit sa se urce la timp in autobuz a facut un gest care i-a socat pe cei din jur. Acesta s-a agatat de partea din spate a autobuzului.

Si-a rupt mana, dar a castigat 10.000 de lei: Povestea incredibila a unui batran din Iasi

Instanta a decis sa ii acorde despagubiri in valoare de 10. 000 de lei unui batran de 68 de lei din Iasi care in 2015 a cazut pe gheata de pe rampa unui farmacii din oras. Judecatorii au constatat ca.

Gestul SOCANT al unui ROMAN stabilit in Italia: Acesta s-a SINUCIS pentru ca

Un roman, in varsta de 40 de ani, stabilit in Italia pentru munca, s-a spanzurat, miercuri, disperat fiind pentru ca nu-si gasea un loc de munca. Barbatul s-a sinucis in dormitorul sau pe care il avea.

Doua tinere au furat haine de peste 30.000 de lei din mall-urile din Capitala. Au reusit sa plece neobservate de fiecare data

Doua tinere de 16, respectiv 25 de ani, au reusit sa fure haine in valoare de peste 30. 000 de lei din mall-urile din Capitala. Fetele au fost retinute de politisti miercuri in urma unor perchezitii la.

Medic stomatolog din Capitala, amendat cu 10.000 de lei pentru ca un hot i-a jefuit cabinetul

Un dentist din Bucuresti a fost amendat de Politie cu 10. 000 de lei pentru ca i-a fost spart cabinetul stomatologic. Potrivit Politiei, a primit aceasta amenda pentru ca a raportat furtul la politie si a.

Descoperire arheologica de exceptie in gradina unui barbat din Constanta. Ce se afla in vas

O gradina obisnuita de legume din Fantanele jud. Constanta) avea sa devina speciala la inceputul lunii mai a anului 2011, cand din pamant avea sa isi scoata capul un urias vas ceramic. Un.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2636 seconds )