Libnet.ro
UNICEF

14:00

Gestul uimitor al familiei copilei de opt ani care si-a pierdut viata in urma accidentului teribil din Oradea

Antena3 Antena3,
Gestul uimitor al familiei copilei de opt ani care si-a pierdut viata in urma accidentului teribil din Oradea

Fetita de opt ani din Oradea, care a murit dupa ce a fost lovita de o masina in timp ce traversa printr-un loc nepermis, va salva vietile altor persoane. Familia micutei a decis sa-i doneze. continuă pe Antena3

Un pusti de opt ani castiga bani mai multi decat ai castiga tu in zece vieti. Cum reuseste

Un pusti in varsta de opt ani a devenit cea mai bine platita vedeta YouTube, ajungand la un castig de 22 de milioane de dolari anul acesta, o suma de doua ori mai mare fata de cea pe care a strans-o anul trecut. Numele lui este Ryan si detine un canal de YouTube intitulat [] .

Vrancea: Pompierii militari intervin pentru a salva o fetita de 10 ani care a cazut ntr-o fosa septica

Pompierii militari din cadrul Statiei de Pompieri Vidra intervin in satul Lepsa din comuna Tulnici pentru salvarea unui copil de 10 ani care a cazut intr-o fosa septica, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Vrancea, citat de Agerpres.

UPDATE Vrancea: Pompierii militari au salvat o fetita de 10 ani care cazuse ntr-o fosa septica

Pompierii militari din cadrul Statiei de Pompieri Vidra au intervenit in satul Lepsa din comuna Tulnici pentru salvarea unui copil de 10 ani care a cazut intr-o fosa septica, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Vrancea, citat de Agerpres.

Rasturnare de situatie in cazul fetitei de 10 ani care ar fi fost strivita de un dulap la centrul Ciresarii. Tatal micutei spune ca a murit dupa ce a fost impinsa de pe balustrada

Au aparut detalii cutremuratoare dupa moartea fetitei de 10 ani de la centrul de copii Ciresarii. Tatal copilei, Ion Lulea, a infirmat faptul ca micuta a ajuns la spital dupa ce a fost strivita de un dulap de.

Baietelul de noua ani care a REUSIT ridicarea unei INTERDICTII impuse de peste un SECOL

Un copil de doar noua ani a convins autoritatile din orasul lui natal, Colorado sa ridice o interdictie veche de mult de 100 de ani, in ceea ce priveste bataile cu bulgari de zapada. Baietelul, pe nume.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )