Libnet.ro
UNICEF

01:06

Gestul uluitor facut de criminalul din Brasov, dupa ce si-a ucis sotia. A invelit-o cu o patura si apoi...

Antena3 Antena3,
Gestul uluitor facut de criminalul din Brasov, dupa ce si-a ucis sotia. A invelit-o cu o patura si apoi...

Detalii socante ies la iveala in cazul luiFlorin Buliga, barbatul din Brasov care si-a ucis familia. A povestit in timpul audierilor ca a asteptat ca femeia sa adoarma pe masa de masaj si apoi a. continuă pe Antena3

CUTREMURATOR! Ce ar fi facut CRIMINALUL DIN BRASOV, in timp ce isi macelarea copiii! Detaliile care I-AU SOCAT pe anchetatori

Criminalul din Brasov a declarat in fata anchetatorilor ca dupa ce si-a ucis familia, el chiar a putut comunica telepatic cu copiii lui. De asemenea, asasinul a mai adaugat ca acestia i-ar fi transmis ca e.

Criminalul din Brasov care si-a injunghiat sotia si copiii fusese condamnat la inchisoare!

Florin Buliga, criminalul din Brasov, a fost prins beat la volan, dar instanta i-a dat o pedeapsa cu suspendare. In 2006, acesta a fost oprit de un echipaj de politie care i-a luat alcoolemia, iar aceasta a fost de.

Criminalul din Brasov spune ca poate comunica telepatic cu familia sa: E mai bine acolo. Ce i-ar fi spus vocile inainte de oribilele crime

Criminalul din Brasov, Florin Mircea Buliga, le-a spus anchetatorilor ca poate comunica telepatic cu sotia si cei doi copii pe care i-a omorat. Barbatul sustine ca victimele i-au transmis ca e mai bine.

Dupa triplul asasinat, criminalul din Brasov s-a dus la Manastirea Sinca Veche. Ce mister este legat de acest loc

Florin Buliga, barbatul din Brasov care si-a ucis sotia si pe cei doi copii, s-a gandit, la scurt timp dupa ce a comis crimele, sa se sinucida. Cum in ultima vreme devenise o persoana religioasa, asa cum.

Ce a facut barbatul din Brasov inainte de a-si ucide cei doi copii si sotia! A mers la manastire si...

Un barbat de 43 de ani s-a prezentat, marti, la sediul IPJ Brasov si a declarat ca si-a omorat sotia si cei doi copii ai sai, o fata de 18 ani si un baiat de 13 ani. Acesta avea inca sange pe haine c?.

Decizia de ultima ora privind criminalul din Brasov. Ce au hotarat anchetatorii

Barbatul care si-a omorat sotia si cei doi copii ai sai a fost retinut, in noaptea de marti spre miercuri, si va fi prezentat judecatorilor Tribunalului cu propunere de arestare preventiva, a informat.

Declaratii socante ale criminalului din Brasov care si-a ucis familia. Barbatul crede in existenta vietilor multiple si a vorbit cu copiii in timp ce-i omora

Florin Buliga, barbatul din Brasov care si-a ucis sotia si pe cei doi copii, a facut o serie de declaratii socante in fata anchetatorilor, sustin sursele Antena 3. Potrivit acestora, Buliga le-ar fi spus.

Accident socant la un complex acvatic din Brasov: O fetita si-a amputat doua degete, dupa ce a sarit de pe o trambulina

O fetita in varsta de 10 ani a ajuns la spital, miercuri seara, avand doua degate de la mana amputate, dupa ce a sarit de pe o trambulina, la un centru de relaxare din Brasov. Accidentul s-a produs la.

Mircea N. Stoian, dupa tripla crima din Brasov: Templul dorintelor de la Sinca Veche, o poarta energetica extrem de periculoasa pentru cei neinitiati

Jurnalistul Mircea N. Stoian explica, pe blogul sau, ce legatura exista intre tripla crima din Brasov si templul de la Sinca Veche. Templul dorintelor de la Sinca Veche, o poarta energetica extrem de.

Dezvaluiri socante in cazul triplului asasinat din Brasov! Ce a discutat cu sotia cu putin timp inainte de crima

Detalii socante in cazul crimei din Brasov. Afaceristul care si-a ucis sotia si copiii i-a socat pe anchetatorii la audieri. A explicat cu lux de amanunte cum a asteptat ca sotia si copiii lui saadoarma,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )