Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gheorghe Benea, fost director al Loteriei Romane, trimis in judecata de DNA pentru luare de mita

Hotnews Hotnews,
 Gheorghe Benea, fost director al Loteriei Romane, trimis in judecata de DNA pentru luare de mita

Gheorghe Benea, fost director general al Loteriei Romane, a fost trimis in judecata de DNA pentru luare de mita, anunta Directia Nationala Anticoruptie, intr-un comunicat. Dosarul vizeaza trucarea unei licitatii pentru innoirea parcului auto al companiei. Alaturi de Benea au mai fost trimisi in judecata Ovidiu Ripanu, fost sef al Serviciului de Achizitii, Remus Leonard Lazareanu, fost referent in cadrul Serviciului de Achizitii si membru al comisiei de evaluare a ofertelor si Cornelia Olaru, referent la Serviciul Achizitii si membru al comisiei de evaluare a ofertelor din cadrul companiei, la data faptelor. continuă pe Hotnews

Gheorghe Benea, fostul director general al Loteriei Romane, trimis in judecata de DNA pentru acuzatia de luare de mita

Fostul director general al Companiei Nationale Loteria Romana CNLR), Gheorghe Benea, a fost trimis astazi in judecata sub acuzatia de luare de mita. Dosarul priveste un contract de achizitie pentru inlocuirea parcului auto al Loteriei Romane.

Fostul director general al Loteriei Romane, trimis in judecata

Fostul director general al Companiei Nationale Loteria Romana C. ), Gheorghe Benea, a fost trimis in judecata pentru luare de mita, potrivit unui comunicat de presa publicat pe site-ul Directiei Nationale Anticoruptie DNA).

Fostul sef al Loteriei Romane, Gheorghe Benea, a fost trimis in judecata pentru luare de mita

Fostul director general al Companiei Nationale Loteria Romana, Gheorghe Benea, a fost trimis in judecata de DNA pentru luare de mita, intr-un dosar legat de trucarea unei licitatii pentru innoirea parcului auto al CNLR.

Fosta conducere a Loteriei Romane, trimisa in judecata pentru luare de mita

Procurorii anticoruptie au dispus trimiterea in judecata,sub control judiciar, a fostei conceri a Loteriei Romane. Redam mai jos comunicatul integral al DNA in cauza mediatizata prin.

Fostul director general al Loteriei Romane, Gheorghe Benea, trimis in judecata pentru luare de mita

Fostul director general al Loteriei Romane, Gheorghe Benea, precum si seful Serviciului Achizitii in cadrul companiei, Ovidiu Ripanu, au fost trimisi in judecata de procurorii Directiei.

Restrictii de trafic in centrul Capitalei, pentru Crosul Loteriei Romane

Circulatia rutiera va fi restrictionata, duminica, in zona centrala a Capitalei, pentru desfasurarea celei de-a 20-a editii a Crosului Loteriei Romane, anunta Brigada Rutiera.

Restrictii de circulatie duminica in centrul Capitalei, pentru desfasurarea Crosului Loteriei Romane

Circulatia rutiera va fi restrictionata, duminica, in zona centrala a Capitalei, pentru desfasurarea celei de-a 20-a editie a Crosului Loteriei Romane, anunta Brigada Rutiera, potrivit News. ro. Astfel, traficul rutier va fi restrictionat pe traseul Piata Constitutiei - Bd. Unirii, pana la intersectia cu strada Lucian Blaga, intre orele 10:30 si 12:00.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1917 seconds )