Libnet.ro
UNICEF

00:07

Gheorghe Burnei, din nou in fata judecatorilor. Medicul cere ridicarea controlului judiciar

Antena3 Antena3,
Gheorghe Burnei, din nou in fata judecatorilor. Medicul cere ridicarea controlului judiciar

Gheorghe Burnei, din nou in fata judecatorilor. Medicul cere ridicarea controlului judiciar Medicul Gheorghe Burnei, acuzat ca lua spaga pentru a opera, ajunge din nou joi in fata. continuă pe Antena3

Gheorghe Burnei, din nou in fata judecatorilor. Medicul a contestat masura controlului judiciar

Fostul sef al Clinicii de Ortopedie de la Spitalul Marie Curie este asteptat, joi, la Tribunalul Bucuresti, unde magistratii judeca cererea sa de ridicare a controlul judiciar. Curtea de Apel Bucuresti a decis, pe 31 august, sa mentina interdictia impusa medicului de a profesa intr-un spital din sistemul public de sanatate, decizia fiind definitiva.

Gheorghe Stefan a plans in fata judecatorilor care vor decide daca poate fi eliberat conditionat

Fostul primar al municipiului Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, a carui eliberare conditionata se judeca, miercuri, la Tribunalul Prahova, a plans in fata judecatorilor, in momentul in care i s-a dat cuvantul, el spunand ca regreta faptele pentru care a fost condamnat, informeaza News. ro.

Marian Vanghelie a incalcat controlul judiciar. Geoana, audiat din nou in dosarul fostului primar

Mircea Geoana ar putea fi audiat din nou ca martor in procesul lui Marian Vanghelie. Procesul fostului primar ar putea fi luat de la zero, dupa ce unul dintre judecatorii din acest dosar s-a.

Ministrul Sanatatii, certat din nou de Mihai Tudose

Premierul Mihai Tudose i-a cerut din nou explicatii ministrului Sanatatii, Florian Bodog, cu privire la achizitia vaccinurilor antigripale, reprosandu-i demararea cu intarziere a procedurii de achizitie a acestora.

Ministrul Sanatatii, certat din nou de Mihai Tudose

ACTUALIZARE 17:39 Florian Bodog a demis-o pe Amalia Serban, director general in Ministerul Sanatatii Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a demis-o astazi pe Amalia Serban din functia de director general de asistenta medicala si sanatate publica din cadrul Ministerului Sanatatii, invocand intarzierile din procesul de achizitie a vaccinului antigripal. ------------ Premierul Mihai Tudose i-a cerut din nou explicatii ministrului Sanatatii, Florian Bodog, cu privire la achizitia vaccinurilor antigripale, reprosandu-i demararea cu intarziere a procedurii de achizitie a acestora.

Fosta sefa de la Centrul Brancusi, sanctionata ca a SPALAT Poarta Sarutului, o comite din nou!

Faptul ca prostia merge mana in mana cu fudulia, se confirma din nou. Adina Andritoiu, fosta sefa a Centrului Brancusi din Targu Jiu, cea care a autorizat in 2013 spalarea.

Procesul intentat de Laura Codruta Kovesi postului Antena 3 si unor jurnalisti, amanat din nou

Procesul intentat de procurorul sef al DNA Laura Codruta Kovesi postului de televiziune Antena 3 si unor angajati ai acestuia a fost amanat din nou, astazi, de catre judecatorii de la Curtea de Apel Ploiesti, dupa ce Mugur Ciuvica, reclamat in acest dosar, a depus o cerere de interventie in favoarea sa din partea Grupului de Investigatii Politice.

Miley Cyrus socheaza din nou! Goala pentru David LaChapelle

Cand toata lumea se intreba de ce s-a cumintit Miley Cyrus in ultima perioada, artista socheaza din nou pozand goala in ipostaze controversate pentru cartea fotografului David LaChapelle.

Ministrul Educatiei se face de ras din nou. Ce a spus Liviu Pop in plenul Senatului - VIDEO

Ministrul Educatiei se face de ras din nou. in timpul dezbaterilor din plenul Senatului, Liviu Pop s-a incurcat in termeni. in viata exista, ca si in politica,.

Vanghelie, un nou termen in dosar: Cadourile nu pot fi considerate mita. Geoana, audiat din nou in acest caz

Mircea Geoana ar putea fi audiat din nou ca martor in procesul lui Marian Vanghelie. Procesul fostului primar ar putea fi luat de la zero, dupa ce unul dintre judecatorii din acest dosar s-a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )