Libnet.ro
UNICEF

18:00

Gheorghe Dinca, audiat pentru o a treia victima. Adolescenta a fost gasita decapitata in parcul din Craiova

Antena3 Antena3,
Gheorghe Dinca, audiat pentru o a treia victima. Adolescenta a fost gasita decapitata in parcul din Craiova

Felix Banila, procurorul-sef al DIICOT, a declaratca procurorii nu exclud varianta existentei unei a treia victime a lui Gheorghe Dinca. Potrivit unor surse judiciare, anchetatorii l-ar fi intrebat pe. continuă pe Antena3

Sinteza zilei. Un alt criminal taximetrist pe modelul Gheorghe Dinca

In contextul crimelor din Caracal care ar fi fost comise de Gheorghe Dinca, tragedie care a revoltat o tara intreaga, Mihai Gadea prezinta la Sinteza zilei si alti criminali in serie din Romania care au.

Avocatul familiei Luizei, plangeri impotriva sotiei lui Gheorghe Dinca: Sotia inculpatului si adolescenta s-au intalnit, au fost in acelasi moment in casa

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, a facut doua plangeri impotriva familiei lui Gheorghe Dinca, in special impotriva sotiei acestuia. Am fost primit in audienta de procurorul general al.

Ionut este fiul pe care Gheorghe Dinca l-a sunat din inchisoare. Motivul pentru care barbatul a rupt orice legatura cu tatal sau

Ionut Dinca este fiul lui Gheorghe Dinca, pe care criminalul din Caracal l-a sunat din inchisoare. Barbatul este singurul care nu a fost audiat la DIICOT Bucuresti. Ionut are 37 de ani si a absolvit Liceul.

Interviu cu fiica lui Gheorghe Dinca. in ziua in care Alexandra a fost rapita, nu am oprit sa-mi vad tatal fiindca ma grabeam

Daniela Dinca, fiica inculpatului din cazul Caracal, a acordat un interviu in exclusivitate pentru Antena 3. Fiica lui Gheorghe Dinca a explicat Eram in interes de serviciu, urma sa.

Fiica lui Gheorghe Dinca a confirmat spusele vecinilor din Caracal: Tatal lui s-a spanzurat. Era alcoolic

Informatii pe care pana acum le-au dat doar vecinii, au fost confirmate de fiica lui Gheorghe Dinca, suspectul de crima din Caracal. Daniela Dinca a dezvaluit motivul pentru care bunicul sau si-ar fi pus capat vietii.

Gheorghe Dinca l-a sunat pe fiul sau din arest. Cine este Ionut si de ce l-a sunat criminalul tocmai pe el

Singurul copil al criminalului din Caracal care a fost renegat de toata familia a fost sunat de tatal sau din arest. Ionut Dinca nu tinea legatura cu parintele lui inca dinainte de a pleca in Italia, loc unde munceste de peste 17 ani. De ce nu avea o relatie buna cu el si ce l-a .

Ce l-ar intreba fiica lui Gheorghe Dinca pe tatal ei, daca ar putea. Sigur la asta nu te-ai fi gandit

Daniela Dinca, fiica celui care a sfarsit cel putin doua destine, a marturisit, intr-un interviu pentru Antena 3, ce i-ar spune tatalui ei, daca ar fi lasata sa il viziteze in spatele gratiilor. Ce l-ar intreba fiica lui Gheorghe Dinca pe tatal ei, daca ar putea Daniela Dinca, fiica suspectului de crima din Caracal, a .

Cazul Caracal. Incredibil. Fiica lui Gheorghe Dinca, partenera unui afacerist italian acuzat de trafic de arme

Partenerul de de viata al Danielei Dinca, fiica monstrului din Caracal, a fost un cunoscut om de afaceri din Italia. Giorgio Albiero a fost acuzat de trafic de armament. Citeste si: Cazul Caracal. Filmare-bomba.

Detalii din arest. Ce pretentii are Gheorghe Dinca si cum isi petrece timpul

Gheorghe Dinca este un om cu pretentii, lucru pe care l-a aratat deseori de cand a ajuns pe mana politiei. Ce cerinte le-a adresat oamenilor legii si ce urmareste, de fapt, incupatul? Subliniem ca astazi s-ar fi gasit alte dovezi incriminatorii in gropile din curtea lui Dinca. Dinca, pretentii fara numar in arest Gheorghe Dinca, .

Familia lui Gheorghe Dinca, tratata ca Sfintele Moaste de catre anchetatori. Modul socant in care a aparut baiatul criminalului din Caracal la audieri

Tonel Pop sustine ca familia lui Gheorghe Dinca este tratata cu manusi de catre anchetatori. Avocatul familiei Luizei a vorbit in exclusivitate pentru Antna 3 despre modul cum reactioneaza membrii familiei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )