Libnet.ro
UNICEF

10:00

Gheorghe Dinca, detalii cutremuratoare dupa uciderea Luizei: I-a aparut spuma la gura si se auzea un pic de horcait. isi inghitise limba

Antena3 Antena3,
Gheorghe Dinca, detalii cutremuratoare dupa uciderea Luizei: I-a aparut spuma la gura si se auzea un pic de horcait. isi inghitise limba

Detalii cutremuratoare ies la iveala din rechizitoriul lui Gheorghe Dinca. Criminalul din Caracal a povestit cum a incercat initial sa scape de cadavrul Luizei. continuă pe Antena3

Gheorghe Dinca, detalii cutremuratoare dupa uciderea Luizei: I-a aparut spuma la gura. isi inghitise limba

Detalii cutremuratoare ies la iveala din rechizitoriul lui Gheorghe Dinca. Criminalul din Caracal a povestit cum a incercat initial sa scape de cadavrul Luizei.

Dosarul Caracal. DIICOT transmite detalii terifiante despre faptele lui Gheorghe Dinca: Victima, imobilizata de pat cu un lant, legata la ochi cu banda adeziva. A sugrumat-o cu ambele maini, omorand-o

DIICOT scoate la iveala detalii socante din dosarul Caracal,in care Gheorghe Dinca este acuzat pentru uciderea Luizei Melencu si Alexandrei Macesanu. Dinca a fost trimis in judecata pentru 8.

Dosarul Caracal. DIICOT transmite detalii terifiante despre faptele lui Gheorghe Dinca: Victima, imobilizata de pat cu un lant, legata la ochi cu banda adeziva. A sugrumat-o cu ambele maini, omorand-o (VIDEO)

DIICOT scoate la iveala detalii socante din dosarul Caracal,in care Gheorghe Dinca este acuzat pentru uciderea Luizei Melencu si Alexandrei Macesanu. Dinca a fost trimis in judecata pentru 8.

Gheorghe Dinca a fost mutat in arestul din Slatina

Gheorghe Dinca a fost mutat in aceasta dimineata din Arestul Central din Capitala la Slatina. Masura este necesara dupa ce dosarul a fost trimis in judecata de catre procurorii DIICOT pentru uciderea Alexandrei Macesanu si a Luizei Melencu.

Gheorghe Dinca va fi mutat din Capitala in arestul din Slatina

Gheorghe Dinca este mutat azi din Arestul Central din Capitala la Slatina. Masura este necesara dupa ce dosarul a fost trimis in judecata de catre procurorii DIICOT pentru uciderea Alexandrei Macesanu si a Luizei Melencu.

RECHIZITORIU GHEORGHE DINCA. Ce i-a spus Dinca bunicului Luizei la telefon a doua zi dupa ce o rapise

Criminalul din Caracal l-a sunat pe bunicul Luizei a doua zi dupa ce o rapise pe aceasta si i-a spusc ca tanara le transmite ca nu vrea sa se mai intoarca acasa.

RECHIZITORIU GHEORGHE DINCA. Cum a rapit-o Gheorghe Dinca pe Alexandra Macesanu. Propunerea pe care i-a facut-o in masina

Criminalul din Caracal pare sa fi aplicat acelasi scenariu in cazul rapirii Alexandrei Macesanu ca in cel al Luizei Melencu. A zarit o tanara care astepta o masina la ocazie si apoi a inceput sa-i faca propuneri sexuale. Cand a fost refuzat, a inceput sa o loveasca si a rapit-o.

Crimele lui Gheorghe Dinca, pas cu pas. Cum au fost ucise Alexandra Macesanu si Luiza Melencu, potrivit DIICOT

Gheorghe Dinca si Stefan Risipitianu au fost trimisi in judecata pentru trafic de persoane, trafic de minori, omor calificat, viol si profanare de cadavre. Procurorii DIICOT au emis un comunicat in care este prezentat modul in care cei doi au actionat in cazul uciderii Alexandrei Macesanu si Luizei Melencu. Cum au fost ucise Alexandra Macesanu .

Procurori: Gheorghe Dinca isi transformase casa intr-o adevarata inchisoare Patul metalic, sudat in perete, avea bucle pentru prinderea unui lant cu care isi lega victimele - UPDATE

Gheorghe Dinca, trimis in judecata miercuri pentru uciderera Alexandrei si Luizei, isi transformase casa intr-o adevarata inchisoare, cu geamurile astupate cu BCA, iar in dormitor avea un pat cu un cadru din fier beton, sudat in perete, potrivit procurorilor DIICOT. Ei mai spun ca sub cadrul metalic al patului era montata o bucata de fier beton, iar la capatul acesteia erau bucle de prindere a unui lant metalic folosit la imobilizarea victimelor.

DIICOT, detalii terifiante despre faptele lui Gheorghe Dinca. Anuntul oficial despre cazul Caracal

Procurorii DIICOT sustin ca Gheorghe Dinca a ucis-o in locuinta sa pe Luiza Melencu, fata de 18 ani disparuta in luna aprilie 2019, dupa care i-a ars corpul intr-un butoi metalic, iar fragmentele osoase si cenusa le-a aruncat in liziera de padure de langa orasul Caracal.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )