Libnet.ro
UNICEF

16:00

Gheorghe Dinca, scos din nou din celula si adus la DIICOT

Antena3 Antena3,
Gheorghe Dinca, scos din nou din celula si adus la DIICOT

Gheorghe Dinca a fost dus marti de la Penitenciarul Spital Jilava la DIICOT pentru efectuarea expertizei psihiatrice. Gheorghe Dinca a fost transferat, pe 1 octombrie, din Arestul Central in Penitenciarul Spital. continuă pe Antena3

SOC in cazul Caracal! A mai aparut iNCA O VICTIMA a lui GHEORGHE DINCA! MARTURISIRI iNGROZITOARE!

SOC in cazul Caracal! O adolescenta de 18 ani a declarat ca ar fi fost victima lui Gheorghe Dinca! PROFETIE SOCANTA FACUTA DE ARSENIE BOCA! A ANUNTAT MOARTEA FOSTULUI PRESEDINTE! LA ASTA NU SE ASTEPTA.

Un alt caz revoltator! O fetita de noua ani, abuzata sexual de Gheorghe Dinca. M-am blocat, si-a facut curaj sa continue. S-a repetat momentul aproape un an

Gheorghe Dinca, presupusul criminal al adolescentelor disparute din Caracal, a agresat sexual si alte fete. Alexandra Macesanu si Luiza Melencu au fost rapite de Dinca, violate, ucise si apoi incendiate, dupa.

Gigi Becali, despre presupusele crime din Caracal: Lasati-ma trei ore cu Gheorghe Dinca si aflu tot adevarul

Gigi Becali spune ca ar putea afla tot adevarul de la Gheorghe Dinca despre crimele pe care a pus ca le-a comis. Tot ce ar avea nevoie ar fi un ciocan si trei ore de stat singur cu inculpatul. Nu putem sa.

Cazul Caracal. Noi fragmente osoase, gasite in liziera unde Gheorghe Dinca spune ca ar fi trupul Luizei Melencu

Politistii judiciari si criminalisti din Slatina au facut o noua cercetare in cazul Caracal. in liziera unde Gheorghe Dinca a indicat ca ar fi trupul Luizei Melencu au fost gasite noi fragmente osoase.

Tatal tanarului omorat de Mario Iorgulescu isi striga durerea: Va conduce din nou. Sa faca puscarie

Tatal lui Dani Vicol a facut declaratii in premiera despre ziua neagra si despre calaul fiului sau. Acesta isi striga durerea in ultim ceas si spera ca Mario sa vina cat mai repede in Romania pentru a-si ispasi pedeapsa. Tatal lui Dani Vicol vrea dreptate: Sa faca puscarie Un accident cumplit a distrus viata a .

VIORICA DANCILA: Avem in fata 3 competitii electorale; sa stam uniti, pentru ca PSD sa fie din nou invingator

Premierul Viorica Dancila, presedintele PSD, le-a transmis social-democratilor la evenimentul de lansare a candidaturii sale la Presedintie sa fie uniti si sa lupte umar la umar in cele trei batalii electorale - prezidentiale, parlamentare si locale - pentru ca PSD sa fie din nou invingator.

Traian Basescu: Gheorghe Dinca, mai mult decat un criminal. Desfiintarea serviciului secret al MAI si eliminarea protocolului cu SRI au condus la liberalizarea traficului de carne vie

Traian Basescu a afirmat, duminica, ca a fost clar de la inceput ca acest Dinca nu este doar un criminal. Mai mult decat atat, fostul presedinte considera ca, odata cu desfiintarea serviciului secret.

Medic ginecolog prins in flagrant in timp ce primea mita. E incredibil cati bani a scos din buzunare

Ofiterii DGA Tulcea, impreuna cu procurorul din cadrul Parchetului Tribunalului Tulcea, au prins in flagrant, marti, un medic ginecolog de la Spitalul Judetean de Urgenta in timp ce primea mita suma de 300 lei.

Numirea Adinei Florea in fruntea Sectiei Speciale, blocata din nou in CSM

Numirea Adinei Florea in functia de procuror-sef al Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie SIIJ) va fi reluata, dupa ce, marti, votul din cadrul plenului Consiliului Superior al Magistraturii.

Cat ghinion pentru Vlad Chiriches. S-a rupt din nou! Doi jucatori convocati de urgenta

Fundasul Vlad Chiriches s-a accidentat grav in timpul meciului cu Insulele Feroe de la Torshavn din preliminariile EURO 2020.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )