Libnet.ro
UNICEF

17:30

Gheorghe Dinca, suspectul crimelor din Caracal, ajunge la Penitenciarul Jilava. De ce ancheta va fi paralizata complet

Adevărul Adevărul,
Gheorghe Dinca, suspectul crimelor din Caracal, ajunge la Penitenciarul Jilava. De ce ancheta va fi paralizata complet

Barbatul de 66 ani suspectat de uciderea celor doua fete disparute, la interval de trei luni, la Caracal, va ajunge miercuri, 31 iulie, la Penitenciarul Jilava, unde urmeaza sa fie supus mai multor examene. continuă pe Adevărul

Ce functie a avut Gheorghe Dinca la Spitalul din Caracal

Marian Mitran, managerul Spitalului din Caracal, a declarat exclusiv, pentru Antena 3, ca Gheorghe Dinca, autorul crimelor oribile de la Caracal, ca acesta a ocupat functia de geamgiu in cadrul institutiei, intre.

Vecinii rup tacerea despre Gheorghe Dinca, suspectul principal in cazul disparitiei fetelor din Caracal: Mai aducea fete, dar...

Gheorghe Dinca, suspectul principal in cazul disparitiei fetelor din Caracal, sustine ca este nevinovat. Vecinii il descriu pe suspect ca pe un om ascuns, cu un trecut tulbure. Popicu, asta era porecla.

Ion Cristoiu, teorie exploziva in cazul crimelor din Caracal: DIICOT vrea sa musamalizeze si sa opreasca ancheta. Gheorghe Dinca cred ca face parte dintr-o retea de proxeneti

Ion Cristoiu lanseaza o teorie exploziva in cazul crimelor din Caracal. Jurnalistul sustine ca DIICOT vrea sa musamalizeze si chias sa opreasca ancheta fiindca Gheorghe Dinca ar face parte dintr-o retea de.

Dezvaluire socanta in cazul crimelor din Caracal. Un barbat a fost dat disparut acum doi ani, in conditii similare. Vasile Gheorghe avea o suma mare de bani la momentul cand a fost vazut ultima data

Cazul crimelor din Caracal pare mult mai complicat decat este. Se pare ca inca un barbat a disparut in conditii similare, in anul 2017. Vasile Gheorghe a disparut de acasa la inceputul lunii august 2017, iar.

Sectia speciala de investigare a magistratilor a cerut de la DIICOT dosarele crimelor din Caracal

Sectia de investigare a infractiunilor din justitie SIIJ) a cerut de la DIICOT Craiova dosarele crimelor din Caracal in copie certificata, au declarat surse judiciare pentru G4Media. ro .

Mircea Badea, despre ancheta crimelor din Caracal: Daca o transa, erau urme peste tot. Ar putea sa fie in viata si acum, nu exista probe ADN ca ar fi murit

Mircea Badea a vorbit despre ancheta crimelor din Caracal. Jurnalistul considera ca Alexandra Macesanu a fost strangulata, altfel nu exista nicio proba. Lucrurile sunt foarte clare. Daca voiau sa o gaseas.

Autorul crimelor din Caracal le-a spus anchetatorilor ce a facut cu cadavrele

Surse apropiate anchetei au declarat, pentru MEDIAFAX, ca Gheorghe Dinca a spus anchetatorilor ca a .

Ramona Bruynseels condamna reactia autoritatilor in cazul crimelor din Caracal

Ramona Ioana Bruynseels a avut o reactie extrem de transanta, in scandalul legat de evenimentele din Caracal. in opinia candidatului umanist la prezidentiale, autoritatile se fac vinovate pentru ca au lasat o.

Rasturnare de situatie in cazul crimelor din Caracal. Alexandra Macesanu ar fi sunat de 5 ori la 112

Rasturnare de situatie in cazul crimelor din Olt. Exista informatii din raportul publicat de MAI ca Alexandra Macesanu nu a vorbit de 3 ori cu operatorul 112, ci a vorbit de 5 ori cu anchetatorii incecand sa.

Momente cumplite la locul crimelor din Caracal! Familia Luizei: Cine le-a dat dreptul sa ne omoare noua copilul, N-aufacut nimic sa o salveze

Zeci de persoane s-au strans din nou in fata locuintei criminalului din Caracal pentru a aprinde lumanari in memoria adolescentelor ucise in chinuri groaznice. Mama si bunicul Luizei Melencu au avut o reacti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3157 seconds )