Libnet.ro
UNICEF

18:15

Gheorghe Dinca va fi testat vineri cu aparatul poligraf

Antena3 Antena3,
Gheorghe Dinca va fi testat vineri cu aparatul poligraf

Gheorghe Dinca, acuzat de uciderea celor doua adolescente in Caracal, va fi dus vineri la sediul Inspectoratului General al Politiei Romane pentru a fi testat cu aparatul poligraf, au declarat surse. continuă pe Antena3

CRIME iN SERIE LA CARACAL SURSE: Gheorghe Dinca va fi testat vineri cu aparatul poligraf

Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul disparitiei celor doua fete de la Caracal, va fi testat vineri cu aparatul poligraf, potrivit unor surse, citate de Agerpres. in acest sens, barbatul ar urma.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Seful DIICOT, Felix Banila: Gheorghe Dinca va fi testat cu aparatul poligraf (VIDEO)

Seful DIICOT Felix Banila a anuntat miercuri ca Gheorghe Dinca va fi testat cu aparatul poligraf. Avem si consimtamantul dat de inculpat in acest sens, urmeaza sa fie testat, a spus.

Cazul Caracal: Gheorghe Dinca va fi testat vineri cu aparatul poligraf

Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul crimelor din Caracal, urmeaza sa fie dus vineri la sedi.

Procurorul sef DIICOT, despre criminalul din Caracal: Gheorghe Dinca va fi testat cu aparatul poligraf

Procurorul sef al DIICOT, Felix Banila, a anuntat miercuri ca Gheorghe Dinca, acuzat de uciderea celor doua adolescente in judetul Caracal, va fi testat cu aparatul poligraf. Avem si.

Gheorghe Dinca va fi dus vineri la sediul IGPR pentru testul cu aparatul poligraf - surse

Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul crimelor din Caracal, urmeaza sa fie dus vineri la sediul Inspectoratului General al Politiei Romane IGPR), pentru a fi supus testului cu aparatul poligraf, au declarat pentru Mediafax surse judiciare.

Gheorghe Dinca va fi testat cu detectorul de minciuni. Barbatul si-a dat acordul

Gheorghe Dinca va fi testat cu detectorul de minciuni, a anuntat, miercuri, procurorul-sef al DIICOT, Felix Banila. Barbatul care a rapit cele doua fete in Caracal si-a dat acordul pentru a face testul cu aparatul poligraf. El se afla in acest moment la Spitalul Penitenciar Jilava, unde este supus unei expertize psihiatrice. Gheorghe Dinca va .

Cum vrea sa scape Gheorghe Dinca de arestul preventiv

Curtea de Apel Craiova va judeca marti, 30 iulie, contestatia formulata de Gheorghe Dinca, inculpatul din Caracal suspectat de uciderea Alexandrei Macesanu, de 15 ani, si a Luizei Melencu, de 18 ani, la decizia de.

G4Media: Suspectul din Caracal va fi testat vineri cu detectorul de minciuni

Gheorghe Dinca, suspectat ca le-a ucis pe Alexandra Macesanu si pe Luiza Melencu , va fi supus, vineri, testului poligraf de catre politisti, au declarat pentru G4Media. ro surse apropiate anchetei. Potrivit acestora, procurorii vor sa stabileasca daca Dinca a mintit atunci cand a recunoscut ca le-a omorat pe cele doua tinere din judetul Olt.

Avocat: Gheorghe Dinca sustine ca a fost lovit cu picioarele de anchetatori, la perchezitii A avut remuscari si a cedat presiunii psihice

Gheorghe Dinca, barbatul acuzat de uciderea celor doua fete din Caracal, sustine ca a fost lovit cu picioarele de catre anchetatori, la descinderile de vineri dimineata din locuinta sa, si ca ar avea fracturi costale, afirma avocatul din oficiu Alexandru Bogdan. Aparatorul a mai spus ca Dinca a avut remuscari si ca a cedat presiunii psihice.

DIICOT: in perioada 2004-2019 Gheorghe Dinca nu a fost vizat de niciun dosar penal in cazul Luizei, DIICOT a fost sesizata la peste o luna de la plangerea facuta de bunic la Politie

Gheorghe Dinca, barbatul acuzat de uciderea celor doua adolescente, nu a fost implicat in niciun dosar penal la DIICOT in perioada 2004-2019, nici in Olt si nici in Craiova, anunta DIICOT. Institutia precizeaza ca in cazul disparitiei Luizei procurorii DIICOT au fost sesizati pentru infractiunea de trafic de persoane in 5 iunie, la mai bine de o luna de la savarsirea faptei, desi plangerea penala formulata de catre bunicul fetei fusese inregistrata la Postul de Politie Diosti inca din 15 aprilie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )