Libnet.ro
UNICEF

05:15

Gheorghe Falca isi anunta intentia de a candida la prezidentiale

Hotnews Hotnews,
 Gheorghe Falca isi anunta intentia de a candida la prezidentiale

Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falca, a anuntat, joi seara, in sedinta Biroului Permanent Judetean al PDL Arad, ca intentioneaza sa candideze la presedintie in 2014, un anunt oficial in acest sens urmand sa fie facut vineri, cu ocazia alegerilor in cadrul organizatiei municipale a partidului, transmite NewsAr. ro. Falca a precizat ca va demara o campanie interna in cadrul PDL, pentru a obtine si sprijinul altor filiale din tara. Revenim cu detalii. continuă pe Hotnews

Gheorghe Falca isi anunta intentia de a candida la competitia interna din PDL pentru desemnarea candidatului la prezidentialele din 2014

Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falca, a anuntat, joi seara, in sedinta Biroului Permanent Judetean al PDL Arad, ca intentioneaza sa candideze la presedintie in 2014, un anunt oficial in acest sens urmand sa fie facut vineri, cu ocazia alegerilor in cadrul organizatiei municipale a partidului, transmite NewsAr. ro. Falca a precizat ca va demara o campanie interna in cadrul PDL, pentru a obtine si sprijinul altor filiale din tara. Ora 10. 03: Gheorghe Falca isi va depuna candidatura interna vineri, au declarat surse din PDL pentru HotNews. ro.

Gheorghe Falca vrea sa fie candidatul PDL la alegerile prezidentiale.

Primarul Aradului, Gheorghe Falca, vrea sa se inscrie in competitia interna din PDL pentru desemnarea candidatului partidului la alegerile prezidentiale, conform unor surse din conducerea PDL Arad, citate de Mediafax. Discutiile pe tema intrarii lui Gheorghe Falca in cursa pentru desemnarea candidatului la prezidentiale au avut loc, joi seara, in cadrul sedintei Biroului Permanent Judetean. Potrivit unor surse din conducerea PDL Arad, Falca a spus, in cadrul sedintei, ca doreste o competitie .

Care au fost mesajele majore date de Catalin Predoiu si Gheorghe Falca, cei doi competitori importanti pentru postul de prezidentiabil al PDL

S-a dat startul competitiei interne din PDL pentru desemnarea prezidentiabilului. Primul inscris in cursa este Catalin Predoiu, premierul guvernului din umbra al PDL, care a anuntat public ca el crede intr-un nou mod de a face politica si in puterea PDL de a se regenera si inova. Cel de-al doilea candidat este primarul Aradului, Gheorghe Falca, sustinut de fidelii lui Traian Basescu, care a vorbit apasat in mesajul sau de unificarea dreptei.

Primarul Gheorghe Falca: Vad in candidatura o oportunitate pentru dezbatere

Primarul Gheorghe Falca a confirmat faptul ca va intra in competitia interna a democrat-liberalilor pentru desemnarea candidatului la Presedintia Romaniei.

Cine e Gheorghe Falca, candidatul-surpriza la postul de prezidentiabil din partea PDL

Gheorghe Falca, nou intrat in competitia interna a PDL pentru nominalizarea candidatului la prezidentiale, este membru cu state vechi in PDL si sustinator al proiectelor lui Traian Basescu. Falca, primar al Aradului din 2004, este cunoscut drept un opozant al lui Vasile Blaga in interiorul PDL. El este finul lui Traian Basescu si, de curind, a fost exonerat de orice vina intr-un dosar penal.

Gheorghe Falca va intra in competitia interna a PDL pentru desemnarea candidatului la prezidentiale

Prim-vicepresedintele PDL, Catalin Predoiu, va intra in cursa interna a PDL pentru a fi nominalizat drept candidat al partidului la alegerile prezidentiale din 2014. Nu este insa singurul care aspira la aceasta.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )