Libnet.ro
UNICEF

17:45

Gheorghe Falca: Ludovic Orban trebuie sa ramana un om respectat Nu ne-am atins obiectivul electoral in campanie s-au luat masuri dure care ne-au costat, dar am salvat oameni (VIDEO)

B1 B1,
Gheorghe Falca: Ludovic Orban trebuie sa ramana un om respectat Nu ne-am atins obiectivul electoral in campanie s-au luat masuri dure care ne-au costat, dar am salvat oameni (VIDEO)

Gheorghe Falca, vicepresedinte PNL, a declarat marti, pentru B1 TV, ca Ludovic Orban trebuie sa ramana un om respectat deoarece, sub conducerea lui, partidul a reusit sa darame Guvernul Dancila si sa. continuă pe B1

Secretarul general al PNL: Ludovic Orban trebuie sa plece! Exista o grupare reformista in interiorul partidului

Ludovic Orban trebuie sa plece de la conducerea PNL, pentru ca a condus discretionar partidul, iar in interiorul formatiunii exista o grupare reformista care isi doreste primenirea PNL, spune secretarul general al PNL, Robert Sighiartau.

Un nou atac din PNL la adresa lui Orban. Robert Sighiartau: Ludovic Orban trebuie sa plece de la conducerea partidului. PNL are nevoie de democratie

Secretarul general al PNL, Robert Sighiartau, ii cere si el lui Ludovic Orban sa plece de la conducerea partidului, sustinand ca PNL are nevoie de dialog si de democratie si ca sunt lucruri care trebuie spuse, pentru ca au fost tinute prea mult timp in birourile unora. Sighiartau, alaturi de Rares Bogdan si Florin Roman, este unul dintre contestatarii lui Ludovic Orban inca de dupa alegerile parlamentare, cei trei acuzandu-l pe liderul partidului si pentru modul in care a purtat negocierile pentru formarea noului guvern. Turcan: PNL are nevoie de improspatare. Trebuie constientizate toate problemele si discutate in interiorul partidului.

Conflictul din PNL. Gheorghe Falca: Nu e nevoie ca Ludovic Orban sa-si dea demisia acum, vom avea congres la toamna Trebuie tratat ca un om politic responsabil

Ludovic Orban trebuie tratat ca un om politic responsabil, a declarat marti, la RFI, vicepresedintele PNL Gheorghe Falca. Reactia sa vine dupa ce prim-vicepresedintele formatiunii Rares Bogdan si secretarul general Robert Sighiartau au cerut demisia liderului partidului.

Gheorghe Falca spune ca nu este nevoie ca Orban sa demisioneze: Eu nu mi-as dori, personal,pentru ca noi o sa avem posibil in toamna un Congres

Vicepresedintele PNL Gheorghe Falca a declarat, la RFI, ca Ludovic Orban trebuie sa fie tratat ca un om politic responsabil si ca nu este nevoie ca acesta sa isi dea demisia.

Gheorghe Falca, despre demisia lui Ludovic Orban: Nu este nevoie sa faca astazi un astfel de gest. Trebuie sa fie tratat ca un om politic responsabil

Vicepresedintele PNL Gheorghe Falca spune ca Ludovic Orban nu ar trebui sa demisioneze de la conducerea partidului, asa cum i-a cerut Rares Bogdan. Discutiile pe marginea acestui subiect vor fi purtate in.

Ludovic Orban: Am luat decizia de a ma vaccina pentru a le arata romanilor ca trebuie sa aiba incredere (VIDEO)

Presedintele Camerei Deputatilor, Ludovic Orban s-a vaccinat anti-COVID in aceasta dimineata, la Spitalul Militar Central. Tot in aceasta dimineata s-a vaccinat si presedintele Senatului, Anca Dragu.

Nicusor Dan ii ia apararea lui Ludovic Orban in contextul scandalului din PNL: Orban are trei mari merite

Primarul general al Capitalei Nicusor Dan a comentat luni seara situatia din PNL unde mai multi lideri cer demisia lui Ludovic Orban de la sefia partidului. Nicusor Dan a precizat ca are un mare respect pentru calitatile de om politic ale lui Orban si a precizat ca liderul PNL are trei mari merite.

Mircea Badea, avertisment dur pentru Ludovic Orban: I s-a mai intamplat o data

Mircea Badea intervine in scandalul PNL, unde Rares Bogdan il ataca dur pe Ludovic Orban, cerandu-i inclusiv demisia. Acesta l-a acuzat pe liderul PNL ca a dus partidul la pierzanie si i-a cerut oficial demisia. Pe de alta marte, prezentatorul Mircea Badea ii reaminteste lui Ludovic Orban un moment similar din 2016, avand ca rezultat un .

Umilinta totala pentru Ludovic Orban, din partea lui Rares Bogdan: I s-a umflat capul si a pierdut ca papagalul

Prim-vicepresedintele PNL, Rares Bogdan, rupe tacerea cu privire la relatiile pe care le are cu fostul premier. Acesta il acuza ca, dupa experienta la Palatul Victoria, Orban s-a schimbat foarte mult, esuand pe mai multe planuri, inclusiv cu privire la conducerea partidului PNL. Ludovic Orban a dus partidul la pierderea alegerilor Invitat la emisiunea Interviurile .

Ludovic Orban, prima declaratie oficiala dupa ce i s-a cerut demisia. Ce le-a transmis romanilor: Voi anunta public

In urma cu putin timp, Ludovic Orban s-a vaccinat anti-Covid-19, alaturi de presedintele Senatului, Anca Dragu. Cei doi s-au prezentat impreuna la Centrul de vaccinare de la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central Dr. Carol Davila, fiindu-le administrat serul in acelasi timp. Imediat dupa vaccinare, presedintele Camerei Deputatilor a sustinut o declaratie de presa cu .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2547 seconds )