Libnet.ro
UNICEF

20:30

Gheorghe Flutur, despre situatia de la Spitalul Judetean din Suceava: Cine este vinovat va trebui sa raspunda in mod categoric

Adevărul Adevărul,
Gheorghe Flutur, despre situatia de la Spitalul Judetean din Suceava: Cine este vinovat va trebui sa raspunda in mod categoric

Presedintele Consiliului Judetean Suceava, Gheorghe Flutur, sustine ca accidentul cu numarul mare de cazuri de pacienti cu coronavirus de la Spitalul Judetean Suceava este regretabil si ca spera sa nu se repete si in alte zone ale tarii. Cine este vinovat va trebui sa raspunda in mod categoric. Acest accident ar trebui discutat intr-un fel, dar au fost dotari importante facute in ultimii ani. Este un accident regretabil. , afirma Flutur. continuă pe Adevărul

92 de cadre medicale de la Spitalul Judetean din Suceava, depistate cu noul coronavirus: inca se testeaza (FOTO)

Un numar de 92 de cadre medicale de la Spitalul Judetean de Urgenta Sfantul Ioan cel Nou din Suceava au fost testate pozitiv pentru noul coronavirus, anunta Federatia Sanitas din Romania, cu precizarea.

Rafila, despre situatia de la Spitalul Judetean Suceava: Riscul de raspandire a infectiei in alte unitati sanitare este foarte serios

Presedintele Societatii Romane de Microbiologie, Alexandru Rafila, catalogheaza drept anormal comportamentul conducerii Spitalului Judetean din Suceava, care a chemat, printr-un sms, la serviciu medici infectati cu Covid-19 si cadre medicale sanatoase. Rafila sustine ca odata cu transferul pacientilor de la Suceava la alte spitale exista riscul ca cei aflati in perioada de incubatie a bolii sa raspandeasca virusul.

CORONAVIRUS |Alexandru Rafila, despre situatia de la Spitalul Judetean Suceava: Riscul de raspandire a infectiei in alte unitati sanitare este foarte serios

Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, a criticat marti seara conducerea Spitalului Judetean din Suceava, care a chemat, printr-un sms, la serviciu medici infectati cu Covid-19 si.

CORONAVIRUS |Catalin Tolontan, despre situatia de la Spitalul Judetean Suceava: Este fara precedent, dar nu cred ca va fi singurul caz. Suntem intr-o batalie a cifrelor si a resurselor (VIDEO)

Situatie extrem de grava la Spitalul Judetean Suceava, unde luni dimineata, toti angajatii unitatii medicale au fost chemati la serviciu, desi unii erau suspectati sau chiar infectati cu noul.

Seful CJ Iasi, despre transferarea pacientilor din Suceava si din alte judete: Nu transformati Iasiul si Moldova in Lombardia Romaniei

Transferarea pacientilor de la Spitalul Judetean din Suceava catre spitale din Iasi, Botosani sau Neamt ar putea duce la raspandirea coronavirusului, sustine presedintele Consiliului Judetean Iasi, Maricel Popa PSD). El cere autoritatilor centrale masuri pentru blocarea extinderii focarului de COVID-19 aparut in nordul tarii, spunand ca deja, pacienti adusi din alte judete au infectat medici ieseni: Nu transformati Iasul si Moldova in Lombardia Romaniei.

Al patrulea deces de coronavirus in Romania: o femeie internata la Spitalul Judetean Suceava

O pacienta infectata cu coronavirus a murit, luni dimineata, in Spitalul Judetean din Suceava.

Asistenta de la Spitalul din Suceava, cu ochii in lacrimi: Ni se ascunde adevarul, au teste, dar ne vor la munca! Toti colegii vor sa vorbeasca, dar le e frica!

Zeci de asistente medicale de la Spitalul Judetean din Suceava au fost chemate sa fie testate pentru ca mai apoi sa li se spuna ca numai sunt teste. Cadrele medicale sunt revoltate si marturisesc ca sefii spitalului amana de fapt adevarul.

Nelu Tataru, noi precizari despre situatia de la Spitalul din Suceava: Sunt cazuri din ce in ce mai grave

Nelu Tataru, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, a facut noi precizari cu privire la conditiile revoltatoare de la Spitalul Judetean Suceava, oras in care s-au inregistrat pana in acest moment sase decese provocate de coronavirus.

Situatie tot mai grava la Spitalul Judetean de Urgenta Suceava: Alte 25 de cadre medicale au fost confirmate cu noul coronavirus. Bilantul a ajuns la 52 de cadre medicale infectate

UPDATE: inca 25 de cadre medicale din Spitalul Judetean Sf. Ioan cel Nou Suceava au fost depustate pozitiv cu noul coronavirus. Bilantul a ajuns astfel la 52 de cadre medicale infectate. Cele mai multe.

Dosar penal in rem in urma scandalului de la Spitalul de Urgenta din Suceava. Ce au decis procurorii

Procurorii au deschis un dosar penal in rem la Spitalul Judetean Suceava, dupa scandalul in care managerul institutiei, Mircea Macovei, a chemat cadrele medicale confirmate cu Covid-19 la serviciu. Nu mai putin de 52 de medici si asistente din respectiva unitate medicala s-au imbolnavit, iar doi pacienti au murit, situatie care a dus la inchiderea .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )