Libnet.ro
UNICEF

22:45

Gheorghe Funar va candida ca independent la alegerile prezidentiale

Adevărul Adevărul,
Gheorghe Funar va candida ca independent la alegerile prezidentiale

Presedintele PRM - aripa Funar, Gheorghe Funar, va candida ca independent la Presedintia Romaniei la alegerile din toamna, sloganul fostului primar al municipiului Cluj-Napoca fiind Romania unita, cu romani fericiti!, potrivit unui comunicat transmis sambata presei, informeaza Mediafax. continuă pe Adevărul

Campania electorala pentru alegerile prezidentiale si Crestinismul Despre zambetul lui Iuda la umbra Crucii

Apropiata campanie electorala pentru alegerile prezidentiale va dezbate o tema care, desi veche si specifica vietii politice romanesti post-decembriste, devine speciala si delicata in contextul luptei extrem de dure pentru functia de Presedinte al Republicii: referirea la credinta religioasa a candidatilor, la relatia dintre Stat si Biserica.

Cat cheltuie Guvernul pentru alegerile prezidentiale

Guvernul va suplimenta, la prima rectificare de anul acesta, bugetele Ministerului de Interne, Ministerului de Externe, Serviciului de Telecomunicatii Speciale STS), Secretariatului General al Guvernului SGG) si Autoritatii Eelectorale Permanente AEP) cu o suma totala de 192,4 milioane de lei. Toti acesti bani au un singur scop: organizarea alegerilor prezidentiale din toamna.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2523 seconds )