Libnet.ro
UNICEF

08:45

Gheorghe Hagi a fost nominalizat pentru Balonul de Aur Dream Team

Hotnews Hotnews,
 Gheorghe Hagi a fost nominalizat pentru Balonul de Aur Dream Team

Gheorghe Hagi se afla printre fostii si actualii fotbalisti nominalizati de publicatia France Football pentru a face parte din echipa Balonul de Aur Dream Team. continuă pe Hotnews

Gheorghe Hagi i-a luat la tinta pe toti, in frunte cu Mirel Radoi: Nu am vrut sa zic, dar asta lipseste fotbalului romanesc

Gheorghe Hagi a iesit la atac dupa infrangerea pe care a suferit-o Romania in Norvegia, scor 0-4. Patronul de la Viitorul spune ca prima selectionata dispune de jucatori foarte buni de la mijloc in sus. Dar ca problemele sunt la nivelul liniei de fuund, unde trebuiesc cautate solutii. Ca sa zic ceva bun, ca daca .

Gheorghe Hagi reclama lipsa unui proiect de construire a unei echipe nationate puternice

Gheorghe Hagi a comentat rezultatul rusinos al meciului Norvegia Romania si arata acuzator cu dege.

Laurentiu Baranga, fostul presedinte al Oficiului de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor, a fost retinut pentru 24 de ore

Laurentiu Baranga a fost retinut pentru 24 de ore, in urma audierilor care au avut loc sambata. seara. Fostul presedinte al Oficiului de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor a fost adus.

Maratonul de la Tokyo, programat in martie 2021, a fost amanat pentru octombrie 2021

Organizatorii maratonului de la Tokyo au anuntat, vineri, ca editia de anul viitor a competitiei, programata la 7 martie, a fost amanata pentru 17 octombrie, din cauza crizei sanitare, conform news. ro.

Doua angajate de la Serviciul de Evidenta a Persoanei au fost condamnate pentru fapte de coruptie

Doua functionare de la Serviciului Public Comunitar Local de Evidenta a Persoanei SPCLEP) Galati au fost condamnate definitiv pentru fapte decoruptie, informeaza luni, 12 octombrie, Directia Generala.

Prahova: Vulnerabilitati majore ale anchetei in dosarul in care Vlad Cosma a fost achitat pentru instigare la evaziune (motivare)

Tribunalul Prahova, care l-a achitat pe fond pe fostul deputat Vlad Cosma intr-un dosar privind finantarea ilegala a unei campanii electorale, a constatat vulnerabilitati majore ale anchetei penale dupa analiza manierei in care au fost administrate mijloacele de proba, observatia vizand instrumentarea cauzei pana la preluarea ei de catre procurorul care a semnat rechizitoriul, se arata in motivarea deciziei pronuntate in luna august.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )