Libnet.ro
UNICEF

09:00

Gheorghe Hagi si Gigi Becali s-au luat la bataie din cauza unei femei. I-a prins in camera

Playtech Playtech,
Gheorghe Hagi si Gigi Becali s-au luat la bataie din cauza unei femei. I-a prins in camera

Gigi Becali si Gica Hagi au uitat de toata prietenia si au sarit la bataie, intr-o camera de hotel! Cei doi prieteni au fost invrajbiti de iubirea unei femei, balerina pe vremea aceea. Incidentul a avut loc in urma cu zeci de ani, cand amandoi erau tineri holtei. Gigi Becali si Gheorghe Hagi, scandal monstru . continuă pe Playtech

Gigi Becali si Ilie Dumitrescu, dialog halucinant in direct la TV. N-am castigat cinci bani de la tine. Raspunsul uimitor al patronului de la FCSB

ASeara a avut loc finala Cupei Romaniei la fotbal, intr-un meci disputat intre FCSB si Sepsi, cupa mergand catre clubul finantat de Gigi Becali. Ceea ce ar fi trebuit sa fie o analiza pe joc saa transformat intr-orafuiala personala intre fostul mare atacant al Stelei, Ilie Dumitrescu si patronul FCSB-ului. Gigi Becali si Ilie Dumitrescu, .

Gigi Becali, atacat dur in Ungaria. Ce au scris jurnalistii vecini

FCSB, care este doar a cincea in Liga 1 si doua puncte in ultimele sale cinci jocuri, incearca sa-si salveze sezonul in cupa pe care a castigat-o pana acum, castigand doar de doua ori de la sosirea lui Becali, in caz contrar, va pierde cupa pentru prima data in saptesprezece ani. Gigi Becali, atacat dur .

Sora mai mare a lui Gigi Becali, rapusa de un virus. Durerea fara margini a patronului de la FCSB

Gigi Becali se numara printre oamenii de afaceri puternici din Romania si toata lumea il cunoaste ca un barbat extrovertit. Dar cu toate acestea, putini stiu ca acesta ascunde o drama fara margini. Este vorba de moartea surorii sale, Dorina, care a decedat fulgerator. Gigi Becali, clipe tulburatoare dupa ce sora sa a fost rapusa .

EXCLUSIV Motivul pentru care Alina Vidican nu mai vrea sa auda de nasul Gigi Becali. Greseala pe care nu a putut sa i-o ierte niciodata

Fosta sotie a lui Cristi Borcea nu vrea sa mai auda de nasul Gigi Becali. Motivul? Alina Vidican considera ca patronul FCSB stia ca Borcea ii pune coarne, insa nu a facut nimic pentru a-si aduce finul pe calea cea buna. Un divort, o nunta si patru copii, in anii pe care i-a petrecut in .

EXCLUSIV Cum a ajuns Mihai Stoica sa ia calea bisericii. Unde l-a trimis Gigi Becali pe Meme pentru a se ruga pentru fiica sa

Disperat ca isi poate pierde fiica, directorul tehnic al FCSB a mers la manastire si a promis in fata lui Dumnezeu ca se va schimba total daca Teodora se vindeca. Noi avem toate detaliile. S-a retras din fotbal pentru a petrece tot timpul cu fiica sa in urma cu un an, Gigi Becali anunta ca .

Ilie Dumitrescu, replica taioasa pentru Gigi Becali: Nu te numesti Steaua

Fostul mare international Ilie Dumitrescu si Gigi Becali, patronul FCSB, au avut parte de un schimb acid de replici, miercuri seara, intr-o emisiune televizata.

VIDEO Gigi Becali, facut praf: Ti-am dat bani! Stateai in zona defavorizata, in Pipera!

Daca finala Cupei Romaniei, Sepsi - FCSB, scor 0-1, a fost un meci anost, de care nu-si va aduce aminte nimeni, peste doua saptamani, in schimb, dialogul Gigi Becali - Ilie Dumitrescu de la Digi Sport a devenit viral in mediul online.

Gigi Becali a primit o noua lovitura. Procesul pierdut in urma cu putin timp

Anul trecut, odata cu modificarile aprobate de FRF prin Comisia de profil, pe 3 iulie 2019 erau aprobate masurile de dezvoltare a fotbalului feminin prin intermediul cluburilor cu echipe participante in Campionatul National Liga 1. La vremea respectiva finantatorul FCSB nu s-a supus acestor reglementari, iar litigiul a fost transferat catre TAS Tribunalul Arbitral al .

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2639 seconds )