Libnet.ro
UNICEF

22:15

Gheorghe IalomitianuA DEMISIONAT din PNL: Actuala conducere nu are nevoie de expertiza mea

B1 B1,
Gheorghe IalomitianuA DEMISIONAT din PNL: Actuala conducere nu are nevoie de expertiza mea

Gheorghe Ialomitianua demisionat din PNL. Am simtit ca actuala conducere nu are nevoie de expertiza mea. Am fost invitat la actiunile mari ale partidului, era foarte bine sa fiu acolo, insa. continuă pe B1

Fostul ministru de Finante, Gheorghe Ialomitianu, a demisionat din PNL

Fostul ministru de Finante, Gheorghe Ialomitianu, a demisionat din PNL. Am simtit ca actuala conducere nu are nevoie de expertiza mea, a declarat el, pentru HotNews. ro.

Gheorghe Ialomitianu si-a dat demisia din PNL: Multumesc fostilor colegi pentru buna colaborare

Gheorghe Ialomitianu a anuntat in aceasta dimineata, printr-un mesaj postat pe Facebook, ca a demisionat din Partidul National Liberal PNL). Fostul ministru al Finantelor era membru al filialei din.

Gheorghe Falca a demisionat din functia de primar al Aradului

Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falca, a anuntat, vineri, ca si-a depus demisia din functie, pentru a putea sa-si preia mandatul de eurodeputat castigat in urma alegerilor europarlamentare din 26.

Vara negocierilor fierbinti. Cum va iesi UE din fragmentarea actuala, orgoliile si interesele grupurilor pro-europene?

Cu un ochi radem si cu altul plangem. Optiunea pro-europeana a castigat clar alegerile dar tabara partidelor pro-europene este deocamdata dezbinata si duce lupte grele pentru formarea unei majoritati stabile, care sa dea o conducere puternica si eficienta a noii UE post-Brexit. Ceea ce stim cu certitudine este ca vor fi minim trei partide europene in noua majoritate, posibil chiar patru, iar bunul simt ne spune ca PPE nu poate lipsi din aceasta majoritate, ca partid castigator al alegerilor europarlamentare.

Gheorghe Ialomitianu si-a anuntat demisia din PNL Brasov

Fostul ministru de Finante Gheorghe Ialomitianu si-a anuntat demisia din cadrul PNL Brasov. Anuntul a fost facut pe pagina personala de Facebook.

Vlad Plahotniuc a demisionat din fruntea Partidului Democrat

Liderul PD din Republica Moldova, Vlad Plahotniuc, renunta la functie. Plecat din tara, dupa ce PD a renuntat la guvernare in favoarea fortelor pro-europene, Plahotniuc anunta ca demisioneaza din scaunul de.

Solstitiul de vara 2019. 21 iunie este cea mai lunga zi din an! Cate ore are

Denumirea de solstitiu Soarele sta) este data de faptul ca la data respectiva are loc schimbarea gradientului miscarii Soarelui in raport cu declinatiile.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )