Libnet.ro
UNICEF

01:05

GHEORGHE PIPEREA, ADMINISTRATOR JUDICIAR OLTCHIM Circa 50 milioane de euro din banii pentru Oltchim merg la banci

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
GHEORGHE PIPEREA, ADMINISTRATOR JUDICIAR OLTCHIM Circa 50 milioane de euro din banii pentru Oltchim merg la banci

Circa 50 de milioane de euro din banii pe care Oltchim i-a incasat de la Chimcomplex Borzesti vor merge catre banci, iar 23 de milioane de euro catre Electrica, a declarat, ieri, avocatul Gheorghe Piperea, administratorul judiciar al combinatului din Ramnicu Valcea, in cadrul unei conferinte de presa, adaugand ca tocmai au fost efectuate ultimele plati catre creditorii Oltchim. continuă pe Ziarul Bursa

CET Govora si incalzirea din Ramnicu Valcea, salvate de vanzarea Oltchim

CET Govora a reusit sa evite falimentul, dupa ce a primit circa 40 de milioane de lei de la Oltchim, unul dintre datornici sai, a declarat miercuri avocatul Gheorghe Piperea, adminsitrator judiciar al combinatului chimic.

Primaria Capitalei va achizitiona primele 177 de locuinte pentru medici de la Cubic Residence, Iridex Group Import Export si Impact DeveloperContractor pentru circa 20 milioane de euro

Consiliul General al Municipiului Bucuresti, la propunerea Gabrielei Firea, a aprobat achizitionarea primelor 177 de locuinte din cele 600 pentru medici. Majoritatea locuintelor vor fi achizitionate de la Cubic Residence, urmat de Iridex Group Import Export si Impact DeveloperContractor Greenfield). Valoarea achizitiei se ridica la aproape 20 milioane de euro.

MAP: Investitie de 50 milioane euro pentru siguranta Acumularii Colibita

Ministerul Apelor si Padurilor MAP) a demarat procedurile de avizare pentru un proiect in valoare de peste 50,58 milioane de euro destinat maririi gradului de siguranta a Acumularii Colibita, din judetul Bistrita Nasaud, informeaza, astazi, institutia, printr-un comunicat remis redactiei noastre.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )