Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gheorghe Popescu, prezentat ca noul presedinte al clubului Viitorul

Online Sport Online Sport,
Gheorghe Popescu, prezentat ca noul presedinte al clubului Viitorul

Fostii mari internationali Gheorghe Hagi si Gheorghe Popescu s-au reunit, sambata, pentru a pune umarul la cresterea a tot ceea ce inseamna filosofia de la Viitorul Constanta. continuă pe Online Sport

Gheorghe Popescu, prezentat oficial ca presedinte la Viitorul: Sa dea Dumnezeu sa avem rezultatele pe care le-am avut ca jucatori si in acest proiect

Fostul international Gheorghe Popescu a fost prezentat, sambata, ca fiind noul presedinte al gruparii Viitorul Constanta, el spunand ca principalul sau obiectiv este de a aduce oameni potenti financiar alaturi de club pentru a trece cu acest proiect intr-o alta dimensiune.

Gheorghe Popescu, presedinte la Viitorul

Fostul mare international Gheorghe Popescu este noul presedinte al clubului Viitorul Constanta, recent castigatoare a Cupei Romaniei.

Gheorghe Popescu, presedinte la Viitorul Constanta

Fostul international Gheorghe Popescu va fi presedinte la Viitorul Constanta, club infiintat de Gheorghe Hagi, care este si antrenorul echipei de liga intai, proaspat castigatoare a Cupei Romaniei.

Cine e Marcel Ciolacu, noul presedinte al Camerei Deputatilor. De unde vine deputatul PSD

Marcel Ciolacu este noul presedinte al Camerei Deputatilor. Deputatul PSD a fost ales in aceasta functie, care a fost ocupata pana acum de fostul lider al PSD, Liviu Dragnea, condamnat la inchisoare cu executare. Plenul Camerei Deputatilor a votat, miercuri, propunerile partidelor pentru functia de presedinte al Camerei Deputatilor. Functia a ramas vacanta dupa ce [] .

Opozitia pierde prima batalie dupa succesul de la europarlamentare: Marcel Ciolacu, noul presedinte al Camerei Deputatilor

Update:Marcel Ciolacu a fost ales noul presedinte al Camerei Deputatilor. Update:Votul pentru sefia Camerei Deputatilor s-a incheiat. Update:Votul pentru alegerea noului presedinte al.

Cine e Marcel Ciolacu, noul presedinte al Camerei Deputatilor: De la vanatoarea cu Hayssam si partidele de pescuit cu Dragnea, in tabara pucistilor

In tabara social-democratilor din 1990 incoace, Marcel Ciolacu, noul presedinte al Camerei Deputatilor, era in urma cu cativa ani unul dintre oamenii de incredere a lui Liviu Dragnea, insa relatia s-a stricat in 2017, odata cu demisia lui Mihai Tudose in al carui cabinet Ciolacu era vicepremier.

Noul presedinte al Ucrainei merge la Bruxelles. Volodimir Zelenski se intalneste cu liderii UE si NATO

Noul presedinte al Ucrainei, comediantul Volodimir Zelenski, face prima sa vizita in strainatate. Zelenski se va intalni, luni si marti, la Bruxelles, cu presedintele Consiliului European, Donald Tusk,.

Marcel Ciolacu, noul presedinte al Camerei Deputatilor

Marcel Ciolacu, candidatul PSD, a fost votat, miercuri, noul presedinte al Camerei Deputatilor, anunta Digi24. ro.

NU TE SUPARA, FRATE! / ESTI LA CAPATUL JOCULUI, IN CASUTA 21 Noul presedinte al Camerei Deputatilor, un personaj controversat

Unul dintre marii castigatori ai condamnarii definitive la inchisoare a lui Liviu Dragnea este Marcel Ciolacu. Acesta a devenit, ieri, al treilea om in stat, dupa ce a fost ales de plenul Camerei Deputatilor in functia de presedinte al acestui for. Cu 172 de voturi pentru si 120 impotriva '', Ciolacu a devansat propunerea comuna a PNL, USR si PMP - Raluca Turcan - prim-vicepresedintele PNL avand doar 100 de voturi pentru '' si 192 contra. Pe locul al treilea s-a clasat liderul UDMR, Kelemen Huno cu 20 de voturi pentru '' si 272 impotriva ''.

Cine e Marcel Ciolacu, noul presedinte al Camerei Deputatilor

Plenul Camerei Deputatilor l-a ales, miercuri, pe deputatul PSD Marcel Ciolacu in functia de presedinte al camerei inferioare a Parlamentului, liderul Camerei Deputatilor fiind a treia functie din statul.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )