Libnet.ro
UNICEF

05:45

Gheorghe Stefan, cercetat de DNA intr-un nou dosar

Antena3 Antena3,
Gheorghe Stefan, cercetat de DNA intr-un nou dosar

Fostul primar al municipiului Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, este cercetat de procurorii DNA intr-un nou dosar, pentru atribuirea unui contract al Postei Romane privind servicii de incasare electronica a. continuă pe Antena3

Gheorghe Stefan, cercetat de DNA pentru atribuirea unui contract al Postei Romane

Fostul primar din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, este cercetat de procurorii DNA intr-un nou dosar penal, pentru atribuirea unui contract al Postei Romane privind servicii de incasare electronica a facturilor, el fiind acuzat de spalare de bani si trafic de influenta, arata un comunicat publicat de DNA.

Gheorghe Stefan, urmarit penal pentru spalare de bani intr-un nou dosar. Fostul edil si-ar fi pus un apropiat la conducerea Postei Romane

Fostul primar din Piatra Neamt Gheorghe Stefan este urmarit penal de procurori anticoruptie intr-un nou dosar in care este acuzat de trafic de influenta, spalare de bani si instigare la abuz in serviciu. Alaturi de el este cercetat si un fost director de la Posta Romana.

Un nou dosar penal pentru Gheorghe Stefan

Fostul primar din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, este cercetat de procurorii DNA intr-un nou dosar penal, pentru atribuirea unui contract al Postei Romane privind servicii de incasare electronica a facturilor, informeaza un comunicat remis de DNA.

DNA: Laura Georgescu, Viorel Hrebenciuc, Gheorghe Stefan si Narcisa Iorga, pusi sub acuzare

Procurorii DNA au dispus, miercuri, punerea in miscare a actiunii penale intr-un nou dosar care o vizeaza pe Laura Georgescu, presedintele Consiliului National al Audiovizualului, alaturi de care sunt cercetati.

Gheorghe Stefan are un nou dosar la DNA: Fostul edil, acuzat de trafic de influenta, spalare de bani si instigare la abuz in serviciu

Gheorghe Stefan, fostul primar al municipiului Piatra Neamt, are un nou dosar la Directia Nationala Anticoruptie DNA), informeaza B1 TV, citand un comunicat al DNA. Fostul edil este cercetat de procurorii.

DNA: Viorel Hrebenciuc cercetat penal intr-un dosar de coruptie

Fostul vicepresedinte al Camerei deputatilor, Viorel Hrebenciuc, a fost trimis in judecata de DNA in dosarul de coruptie privind redobandirea licentei de emisie a postului Giga TV, controlat de Gheorghe Stefan.

DNA i-a pus sub acuzare pe Laura Georgescu, Viorel Hrebenciuc, Gheorghe Stefan si Narcisa Iorga in Dosarul Giga TV

DNA a declansat actiunea penala in Dosarul Giga TV fiind inculpati Laura Georgescu, sefa CNA, Viorel Hrebenciuc, Gheorghe Stefan si Narcisa Iorga membru CNA.

Laura Georgescu, Viorel Hrebenciuc, Gheorghe Stefan, urmariti penal in dosarul GigaTV

ACTUALIZARE 16:33 DNA a declansat actiunea penala in dosarul GigaTV, fiind inculpati Laura Georgescu, sefa CNA, Viorel Hrebenciuc, Gheorghe Stefan si Narcisa Iorga, membru CNA, potrivit unui comunicat emis de DNA.

Gheorghe Stefan, audiat la sediul Directiei Nationale Anticoruptie

Gheorghe Stefan, fost primar al municipiului Piatra Neamt, a ajuns miercuri la sediul DNA pentru audieri, informeaza B1 TV. Cel mai probabil, Gheorghe Stefan este audiat in dosarul CNA in care au dat declaratii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )