Libnet.ro
UNICEF

21:00

GHICI, la ce suntem pe PRIMUL LOC in Uniunea Europeana!

B1 B1,
GHICI, la ce suntem pe PRIMUL LOC in Uniunea Europeana!

Mereu codasi, impartind fanionul rosu cu vecinii Bulgari, iata ca Romania are si un prim loc asigurat in clasamentul UE. Nu, nu e vorba de infractiuni, ci de harnicie! Harnicia albinelor, in primul rand,. continuă pe B1

Melescanu: Romania a fost si ramane unul dintre cele mai pro-europene state din Uniunea Europeana; suntem pregatiti pentru a prelua presedintia Consiliului UE

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, a declarat, miercuri seara, dupa ce Comisarul european pentru Buget Gunther Oettinger a sugerat ca Romania, Ungaria, Polonia si Italia doresc slabirea proiectului european, ca Romania a fost si ramane unul dintre cele mai pro-europene state din Uniunea Europeana.

Sondaj: 59% dintre britanici ar alege sa ramana in Uniunea Europeana

Britanicii ar alege, in proportie de 59%, sa ramana in Uniunea Europeana, daca ar avea ocazia, arata un sondaj de opinie publicat miercuri, acesta fiind cel mai mare procentaj inregistrat de la referendumul care a avut loc in urma cu doi ani.

Uniunea Europeana, lege noua pentru fanii de pe arenele sportive. Fotografiile sau videoclipurile din timpul meciurilor ar putea fi interzise

Uniunea Europeana doreste sa implementeze o noua lege care ar putea afecta in mod direct si fanii fotbalului, care nu vor mai putea sa deruleze una dintre activitatile specififice intreprinse pe o arena.

I-a intrecut pe ABBA si Led Zeppelin: Eminem e primul loc in UK Chart cu 9 albume consecutive (VIDEO)

Noul album lansat de Eminem Kamikaze a urcat pe primul loc in topul vanzarilor din Marea Britanie, intrecand recordul istoric detinut de legendara trupa ABBA si de Led Zeppelin. Initial, Eminem.

Singurul top in care Romania se afla pe primul loc intre tarile europene

Romania se afla pe primul loc la productia de miere intre tarile europene, potrivit datelor Eurostat. Anul trecut, tara noastra a produs peste 30. 000 de tone, adica 13% din cantitatea totala de miere din.

Manfred Weber, primul candidat la functia de presedinte al Comisiei Europene. Europarlamentar roman: Vom asista la un dezechilibru major in Uniunea Europeana

Germanul Manfred Weber, membru al Uniunii Crestin-Sociale CSU), aripa Angelei Merkel, este primul politician care si-a anuntat candidatura la presedintia Comisiei Europene. Weber a fost din 2014 lider al.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )