Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ghid fonduri europene 2019: Cte 100.000 Euro pentru PFA si firme mici, n afaceri cu fructe

Hotnews Hotnews,
 Ghid fonduri europene 2019: Cte 100.000 Euro pentru PFA si firme mici, n afaceri cu fructe

Statul a publicat luni Ghidul solicitantului pentru fondurile europene cu valori maxime de cate 100. 000 de euro - 1,05 milioane de euro, pentru antreprenorii care fac afaceri de diferite dimensiuni, in productie si procesare de fructe. continuă pe Hotnews

Fondurile UE de 200 milioane Euro pentru irigatii se amna

Statul amana deschiderea sesiunii de inscriere pentru fondurile europene in valoare totala de 200 de milioane de euro pentru proiecte de irigatii in agricultura.

FRF are Cod de Etica: Se stabileste un plafon maxim de 250 de euro pentru orice cadou pe care l poate primi un oficial

In cadrul sedintei de Comitet Executiv al FRF de luni au fost aprobate documente importante pentru integritatea si desfasurarea activitatii fotbalistice conform celor mai bune practici la nivel european. Astfel, FRF a aprobat un Cod de Etica prin care se stabileste un plafon maxim de 250 de euro pentru orice cadou pe care il poate primi un oficial.

Primaria Sectorului 5 plateste peste 45.000 de euro pentru spectacolul organizat n Parcul Sebastian, pe 24 ianuarie

Primaria Sectorului 5, condusa de Daniel Florea, plateste peste 45. 000 de euro pentru spectacolul organizat de Centrul Cultural de Tineret Stefan Iordache in Parcul Sebastian, pe 24 ianuarie, pentru a sarbatori Unirea Principatelor Romane. Achizitia sistemelor de sonorizare a fost impartita in doua, institutia incadrandu-se astfel in plafonul pentru achizitiile directe 135. 060 lei. Asta desi serviciile au fost cumparate de la aceeasi firma, S. Loud Music Entertainment S.

Primarul din Oradea, despre taxele pe lacomie impuse de Guvern: O masura tembela care blocheaza licitatii pe fonduri europene

Primarul Oradei, Ilie Bolojan, a acuzat Guvernul Romaniei ca a creat un blocaj in licitarea lucrarilor pe fonduri nerambursabile dupa ce, prin Ordonanta de Urgenta 114/2018, verificarile licitatiilor pentru proiectele europene au fost transferate de la ANAP la autoritatile de management din fiecare minister, care n-au fost pregatite pentru aceste atributii.

Armand: TelDrum a primit un contract de 10 milioane de lei de la CJ Teleorman. Firma este in isolventa si acuzata de frauda cu fonduri europene

Clotilde Armand, consilier local USR la Primaria Sectorului 1, semnaleaza faptul ca Tel Drum, firma aflata in stare de insolventa si trimisa in judecata pentru fraude cu bani europeni, a castigat o noua licitatie de 10 milioane de lei de la Consiliul Judetean Teleorman.

Autostrada de Centura Sud (A0) are un nou constructor pe unul dintre loturi dupa un an si jumatate de licitatie: 182 mil. euro pentru 18 km / Noi termene pentru pasajele rutiere si extinderea actualei sosele de centura la Berceni si Oltenita

Asocierea Aktor SA - Euro Construct Trading 98 SRL a fost declarata castigatoare cu o oferta de 853 de milioane de lei la licitatia de proiectare si constructie a Lotului 3 18km) din viitoarea autostrada de centura sud A0), la un an si jumatate de la lansarea licitatiei. Celelalte doua loturi din A0 Sud raman in continuare prinse in contestatii, iar Lotul 3 risca sa devina un alt tronson muzeu din cauza ca unul din nodurile de descarcare a traficului e prin in contractul pentru Lotul 2. in schimb, pentru proiectele de pe actuala Sosea de Centura Sud - largirile si giratoriile suspendate de la intersectia cu Berceni si Soseaua Otenitei - Compania de Drumuri spera sa atribuie contractele pana la final de februarie, respectiv final de martie, dupa cum au precizat reprezentantii institutiei pentru HotNews. ro. Ambele proiecte au fost scoase la licitatie in mai 2017.

Clinica Columna investeste 300.000 de euro pentru achizitionarea francizei REVIV

Clinica Columna, unul dintre cele mai mari centre de reproducere umana asistata din Romania, aduce in exclusivitate in tara un brand international in tratamente de hidratare impotriva imbatranirii. Investitia initiala, de 300. 000 de euro, a implicat.

Transgaz si BEI au semnat contracte de finantare de 138 milioane de euro pentru conducta Tuzla Podisor si proiectul de interconectare Ungheni Chisinau

Compania nationala Transgaz si Banca Europeana de Investitii BEI) au semnat joi doua contracte de finantare, in valoare totala de 138 milioane de euro, pentru finantarea conductei de transport Tuzla Podisor din cadrul coridorului BRUA si pentru finantare Vestmoldtransgaz SRL pentru proiectul de interconectare Ungheni Chisinau.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )