Libnet.ro
UNICEF

11:15

Ghita Ciobanul a depus plangere la DNA impotriva lui Petre Daea

B1 B1,
Ghita Ciobanul a depus plangere la DNA impotriva lui Petre Daea

Gheorghe Danuletiu, cunoscut ca Ghita Ciobanuldin reclame tv, a depus vineri o plangere la DNA impotriva ministrului Agriculturii, Petre Daea, si a reprezentantilor Autoritatii. continuă pe B1

Ghita Ciobanul, plangere penala impotriva ministrului Petre Daea

Ghita Ciobanul a facut, vineri, o plangere penala la DNA,impotriva ministrului Agriculturii si impotriva celor de la ANSVSA, pentru constituire de grup infractional organizat si pentru.

Ghita Ciobanul, cunoscut din cateva reclame tv, a depus la DNA o plangere impotriva lui Petre Daea

Ghita Ciobanul, cunoscut din cateva reclame tv, a depus vineri o plangere la DNA impotriva ministrului Agrculturii, Petre Daea, si a reprezentantilor Autoritatii Nationale Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor. Ghita Ciobanul a depus la Directia Nationala Anticoruptie o plangere de 8 pagini, scrisa de mana, potrivit Antena 3.

Ciobanul Ghita a depus o plangere penala la DNA, acuzand ca banii europeni ajung doar la unii fermieri

Gheorghe Danuletiu, mult mai cunoscut drept ciobanul Ghita, a venit, vineri, la DNA, pentru a depune o plangere care vizeaza atribuirea, spune el, ilegala a unor fonduri europene ce ar fi fost destinate productiei de carne.

Ciobanu Ghita, cu jalba la DNA: Banii europeni ajung doar la unii fermieri. Am depus o plangere penala

Gheorghe Danuletiu, cunoscut drept ciobanu Ghita, a venit, vineri, la DNA, pentru a depune o plangere care vizeaza atribuirea, spune el, ilegala a unor fonduri europene ce ar fi fost destinate productiei de carne.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )