Libnet.ro
UNICEF

13:45

Gianni Infantino, presedintele FIFA: Cupa Mondiala 2018, cea mai buna din toate timpurile

Hotnews Hotnews,
 Gianni Infantino, presedintele FIFA: Cupa Mondiala 2018, cea mai buna din toate timpurile

Editia din 2018 a Cupei Mondiale de fotbal este cea mai buna din toate timpurile, a afirmat presedintele Federatiei internationale FIFA), Gianni Infantino, in cursul unei conferintei de presa pe care a sustinut-o la stadionul Lujniki din Moscova, gazda finalei Franta - Croatia, programata duminica, informeaza AFP. continuă pe Hotnews

CUPA MONDIALA 2018. Anunt facut cu putin timp inainte de ANGLIA-CROATIA de la Cupa Mondiala

CUPA MONDIALA 2018 Wayne Rooney, cel mai bun marcator din istoria selectionatei Angliei, a salutat luni parcursul fantastic al nationalei Three Lions, care va juca miercuri pentru un loc in finala Cupei Mondiale.

CUPA MONDIALA 2018. Cum se schimba istoria unei tari

Doua selectionate care asteapta de multi ani un rezultat mare la Cupa Mondiala de fotbal se vor infrunta, miercuri, de la ora 21,00 ora Romaniei), in a doua semifinala a turneului final.

Caracatita care a prezis scorul la trei meciuri din Cupa Mondiala a fost omorata

Rabiot, caracatita care a prezis scorurile de la cupa mondiala a murit Mai exact, a fost transformata in sashimi, informeaza ziarul japonez.

FRANTA - BELGIA LIVE STREAM. Semifinala de gala la Cupa Mondiala ONLINE VIDEO TVR

Franta aliniaza echipa sa ideala in fata Belgiei, marti, de la ora 21,00 ora Romaniei), la Sankt Petersburg TVR 1, TVR HD), in semifinalele Cupei Mondiale de fotbal din Rusia. Matuidi a revenit in.

Franta, prima finalista la Cupa Mondiala

Franta a invins Belgia, cu 1-0 0-0), prin golul fundasului Samuel Umtiti si va disputa pentru a treia oara in istorie finala Cupei Mondiale.

IMAGINILE ZILEI de la Cupa Mondiala: Ce a patit un fotograf dupa golul victoriei marcat de Croatia (VIDEO)

Croatia a reusit marea surpriza la Campionatul Mondial, reusind sa se califice in finala. Echipa antrenata de Zlatko Dalic a invins, miercuri seara, Anglia, cu scorul de 2-1, ajungand pentru prima data in ul.

Mirel Radoi, SUNAT de selectionerul Croatiei dupa FIECARE MECI de la Cupa Mondiala. Despre ce discuta cei doi

Croatia este una dintre marile surprize la Campionatul Mondial din Rusia, dupa un parcurs excelent care a culminat, miercuri seara, cu obtinerea calificarii in finala. Mirel Radoi a dezvaluit ca Zlatko Dalic,.

Robotul Sophia a facut anuntul pe care il asteapta o lume intreaga: Cine va castiga Cupa Mondiala din Rusia (VIDEO)

Robotul umanoid Sophia a facut un pronostic cu privire la castigatoarea editiei din acest an a Cupei Mondiale de Fotbal din Rusia. Prezenta la o conferinta de tehnologie, la Hong Kong, Sophia a fost int.

Viorica Dancila, luata in balon, dupa ce presedinta Croatiei a cantat in vestiar cu fotbalistii la Cupa Mondiala: Sa intre si cu ei in bazin, eu stiu? (FOTO, VIDEO)

Imaginile cu presedinta Croatiei, Kolinda Grabar-Kitarovic 50 de ani), care a mers in vestiarul nationalei de fotbal pentru a sarbatori calificarea in semifinalele Cupei Mondiale din Rusia, au devenit.

Un nou favorit in cursa pentru Balonul de Aur, dupa ce Messi si Ronaldo s-au facut DE RAS la Cupa Mondiala. Ce AVANTAJ are el

Un nou jucator pare favorit in cursa pentru Balonul de Aur de anul acesta, in contextul in care super vedetele Lionel Messi si Cristiano Ronaldo au dezamagit la Mondialul din Rusia. Specialistii considera acum.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )