Libnet.ro
UNICEF

12:00

Gica Hagi: CFR Cluj sa uite cat mai repede si sa aiba mai multa sansa marti Dan Petrescu: Moralul va fi scazut pentru meciul cu Astana

Hotnews Hotnews,
 Gica Hagi: CFR Cluj sa uite cat mai repede si sa aiba mai multa sansa marti Dan Petrescu: Moralul va fi scazut pentru meciul cu Astana

Tehnicianul echipei FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a declarat, sambata seara, dupa castigarea Supercupei Romaniei, ca spera ca CFR Cluj sa uite de esecul de la Ploiesti si sa faca bine la confruntarea urmatoare, cu Astana, din preliminariile Ligii Campionilor. continuă pe Hotnews

EUGEN TEODOROVICI: O remaniere ar fi indicata cat mai repede

ACTUALIZARE Teodorovici: Deficitul bugetar consemnat dupa primele 5 luni a fost anticipat la inceputul acestui an, nu este o surpriza --- O remaniere ar fi indicata cat mai repede si o restructurare a Guvernului, atunci cand Parlamentul se va intoarce din vacanta, in cazul in care nu va fi convocat mai repede, pe final de august, a declarat, ieri seara, minstrul Finantelor, Eugen Teodorovici.

Ciolos spune ca a discutat cu Macron pentru ca nominalizarea procurorului-sef european sa fie facuta cat mai repede, pornind de la sprijinul lui Kovesi in PE

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, presedinte al Grupului Renew Europe din Parlamentul European, spune ca a discutat cu presedintele francez Emmanuel Macron despre finalizarea procedurii de desemnare a procurorului-sef european, cei doi convenind ca vor lucra impreuna pentru ca nominalizarea sa fie facuta cat mai repede, pornind de la sprijinul pe care Laura Codruta Kovesi l-a obtinut in Parlamentul European.

Supercupa Romaniei: Cotele caselor de pariuri la meciul dintre Viitorul si CFR Cluj

Dan Petrescu si Gica Hagi, fosti coechipieri ai Generatiei de Aur, isi disputa astazi primul trofeu .

CFR Cluj - FC Viitorul 0-1 Echipa lui Hagi a castigat Supercupa Romaniei - Artean, gol spectaculos in minutul 86

FC Viitorul, detinatoarea Cupei Romaniei, a castigat in premiera Supercupa Romaniei, dupa ce s-a impus la limita in fata campioanei CFR Cluj, scor 1-0. Unicul gol al partidei de pe stadionul Ilie Oana din Ploiesti a fost marcat de Andrei Artean, in minutul 86.

Sinteza Zilei. Gica Hagi: Cand faci un lucru, nu-l faci gandidu-te la bani

Gica Hagi, unul dintre fotbalistii emblematici ai Romaniea fost invitatul lui Mihai Gandea la Sinteza Zilei . Marele campion a marturisit ca destinul l-a ajutat sa investeasca in tineri, iar pentr.

Sinteza Zilei. Gica Hagi: Cand faci un lucru, nu-l faci gandindu-te la bani

Gica Hagi, unul dintre fotbalistii emblematici ai Romaniei a fost invitatul lui Mihai Gadea la Sinteza Zilei . Marele campion a marturisit ca destinul l-a ajutat sa investeasca in tineri, iar pentru a.

Pierdere grea pentru CFR Cluj inaintea dublei cu Astana

Debutul celor de la CFR Cluj in noul sezon de Liga Campionilor bate la usa, insa Dan Petrescu s-a trezit cu o problema de ultima ora si nu este una usor de gestionat.

FC Viitorul a castigat in premiera Supercupa Romaniei, dupa 1-0 cu CFR Cluj

Echipa de fotbal FC Viitorul a castigat in premiera Supercupa Romaniei dupa ce a invins-o pe campioana en titre CFR Cluj cu 1-0 0-0), sambata seara, pe Stadionul Ilie Oana din Ploiesti.

PREMIERA. Viitorul Constanta a castigat Supercupa Romaniei, dupa ce a invins-o pe CFR Cluj (1-0)

Viitorul Constanta a castigat pentru prima data de la infiintare Supercupa Romaniei, dupa ce s-a impus in partida cu CFR Cluj, campioana en-titre din Liga 1, scor 1-0, pe stadionul Ilie Oana din.

FC Viitorul a invins CFR Cluj, scor 1-0, si a castigat pentru prima data Supercupa Romaniei

Formatia FC Viitorul, detinatoarea Cupei Romaniei, a castigat, sambata, Supercupa, impunandu-se cu scorul de 1-0 0-0) in fata campioanei CFR Cluj, pe stadionul Ilie Oana, din Ploiesti. Pentru echipa constanteana este primul astfel de trofeu.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2821 seconds )