Libnet.ro
UNICEF

10:15

Gica Hagi, sfaturile pentru elevii lui Contra si ce spune despre situatia lui Ianis la Genk: A fost oprit din crestere

Hotnews Hotnews,
 Gica Hagi, sfaturile pentru elevii lui Contra si ce spune despre situatia lui Ianis la Genk: A fost oprit din crestere

Prezent in studioul Telekom Sport, Gheorghe Hagi a vorbit despre partida Romaniei cu Suedia, dar si despre situatia dificila a lui Ianis la Genk. Tehnicianul celor de la FC Viitorul le-a oferit cateva sfaturi elevilor lui Contra pentru duelul cu nordicii: trebuie sa fii iute in tot ce faci - in gandire, in miscare, in pasare. in plus, Hagi nu are un raspuns concret despre faptul ca fiul sau nu mai este titular la campioana Belgiei: Nu inteleg ce s-a intamplat. Nu e bine, pentru ca el a fost oprit din crestere. continuă pe Hotnews

Ce schimbari anunta ministrul Educatiei pentru elevii de liceu si gimnaziu

Ministrul Educatiei,Monica Anisie, a anuntat un posibil nou plan-cadru pentru gimnaziu si liceu. E vorba de planul care stabileste disciplinele studiate la fiecare clasa si de numarul de ore. Noile.

Cat de periculoasa este carnea rosie pentru sanatate? Iata ce spune nutritionistul Gianluca Mech!

Carnea rosie sau cea procesata, consumata des, creste riscul de aparitie a cancerului intestinal. Studii recente trag un semnal de alarma in acest sens, iar nutritionistul Gianluca Mech explica de ce aceste alimente sunt periculoase pentru sanatate daca sunt consumate zilnic.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2854 seconds )