Libnet.ro
UNICEF

09:15

Gica Popescu, despre sansa Romaniei dupa tragerea la sorti pentru preliminariile EURO 2020

Antena3 Antena3,
Gica Popescu, despre sansa Romaniei dupa tragerea la sorti pentru preliminariile EURO 2020

Gica Popescu e de parere ca Romania a avut noroc la tragerea la sorti pentru preliminariile EURO 2020. Baciul spune ca Spania va castiga detasat Grupa F, in timp ce tricolorii se vor duela cu Suedia si. continuă pe Antena3

Cosmin Contra, dupa tragerea la sorti: Nu e grupa cea mai grea n care am fi putut sa picam. Este greu, dar nu imposibil

Selectionerul Cosmin Contra a declarat, duminica, dupa tragerea la sorti a preliminariilor Campionatului European, ca grupa F, in care va evolua Romania, este una dificila, dar din care nu este imposibil de obtinut calificarea. El a precizat ca tricolorii trebuie sa inceapa bine campania de calificare si ca spera ca in primul meci sa nu intalneasca Spania.

Cosmin Contra, prima reactie dupa tragerea la sorti pentru Euro 2020: E greu, dar nu imposibil

Cosmin Contra a declarat, duminica, dupa tragerea la sorti a preliminariilor Campionatului European, ca grupa F, in care va evolua Romania, este una dificila, dar din care nu este imposibil de obtinut.

Gica Popescu: O grupa accesibila, ne batem cu Norvegia si Suedia pentru locul 2

Fostul international Gica Popescu a declarat ca echipa nationala a avut noroc la tragerea la sorti pentru preliminariile EURO 2020. Fostul capitan al Barcelonei crede ca nu putem avea pretentii la adversari mai slabi, cat timp suntem in urna a patra valorica.

Contra, prima reactie dupa tragerea la sorti: Va fi greu, dar nu imposibil!

Cosmin Contra, selectionerul nationalei Romaniei, considera ca tricolorii au picat la tragerea la sorti intr-o grupa de dificultate medie si din care ne putem califica.

Mircea Lucescu: Romania are o grupa grea! Motivul pentru care si-ar fi dat demisia imediat dupa tragerea la sorti

Selectionerul Turciei, Mircea Lucescu, a declarat ca urma sa demisioneze in cazul in care la tragerea la sorti a grupelor pentru preliminariile Euro 2020 echipa pe care o antreneaza ar fi cazut in aceeasi grupa cu Romania,.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2886 seconds )