Libnet.ro
UNICEF

18:46

Un gigant auto anunta concedieri in Germania si noi locuri de munca in Romania

B1 B1,
Un gigant auto anunta concedieri in Germania si noi locuri de munca in Romania

Unul dintre cei mai mari producatori de airbaguri si sisteme de siguranta auto din lume, grupul suedezo-american Autoliv anunta disponibilizari la o fabrica din Germania si crearea unor noi locuri de munca in. continuă pe B1

Un gigant auto anunta concedieri in Germania si noi locuri de munca in Romania

Unul dintre cei mai mari producatori de airbaguri si sisteme de siguranta auto din lume, grupul suedezo-american Autoliv anunta disponibilizari la o fabrica din Germania si crearea unor noi locuri de munca in.

Un gigant din industria auto face concedieri in Germania si angajeaza in Romania

Unul dintre cei mai mari producatori de airbaguri si sisteme de siguranta auto din lume, cu vanzari anuale de peste 8,5 miliarde dolari, va transfera in Romania o parte din locurile de munca in dezvoltare, logistica si administratie de la o fabrica din Germania, scrie profit. ro.

ANAF anunta introducerea unei noi facilitati a serviciului Spatiul Privat Virtual: Plata in numele altei persoane de catre un titular al contului

Ministerul Finantelor Publice si Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) anunta ca au dezvoltat noi facilitati ale serviciului cunoscut drept Spatiul Privat Virtual SPV). Este vorba despre.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 18:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )