Libnet.ro
UNICEF

21:00

Gigantul american Apple isi inchide toate magazinele din China din cauza coronavirusului

Hotnews Hotnews,
 Gigantul american Apple isi inchide toate magazinele din China din cauza coronavirusului

Gigantul american Apple a anuntat sambata ca isi va inchide toate magazinele de pe teritoriul Chinei continentale pana in 9 februarie din cauza epidemiei de pneumonie virala cu coronavirus, care a provocat deja 259 de decese in aceasta tara, informeaza AFP. continuă pe Hotnews

Coronavirus: Apple isi va inchide toate magazinele din China continentala pana pe 9 februarie

Gigantul american din domeniul informaticii Apple a anuntat ca isi va inchide toate magazinele de pe teritoriul Chinei continentale pana pe 9 februarie in contextul epidemiei de pneumonie virala cu coronavirus, care a provocat deja 259 de decese in.

CORONAVIRUS: Apple isi va inchide toate magazinele din China

Apple a anuntat, sambata, ca isi va inchide toate magazinele de pe teritoriul Chinei continentale pana duminica in contextul epidemiei de pneumonie virala cu coronavirus.

Coronavirusul afecteaza afacerile Apple. Compania inchide toate magazinele si birourile din China continentala

Apple a anuntat sambata ca inchide toate magazinele si birourile corporative din China continentala, pana pe 9 februarie, din cauza coronavirusului care a dublat numarul deceselor la peste 250, intr-o saptamana, relateaza Reuters.

Epidemie de coronavirus: O mare companie isi inchide TOATE magazinele din China

Ikea a declarat, joi, ca va inchide temporar toate magazinele sale din China. Aceasta decizie a fost luata in contextul epidemiei de coronavirus. Ikea a facut anuntul despre inchiderea celor 30 de.

Rusia isi inchide frontiera cu China pentru prevenirea raspandirii coronavirusului

Rusia a anuntat joi ca isi inchide cei 4. 250 de kilometri de frontiera cu China, in lupta impotriva .

Rusia isi inchide frontierele cu China in lupta imporiva raspandirii noului coronavirus

Rusia a anuntat joi ca isi inchide cei 4. 250 de kilometri de frontiera cu China, in lupta impotriva raspandirii noului coronavirus chinez, care a ucis cel putin 170 de oameni, relateaza AFP.

inca o fabrica isi inchide portile. Sute de angajati raman pe drumuri

Una dintre putinele fabrici de confectii cu traditie din Romania isi va inchide portile, pe fondul dificultatilor financiare generate in parte si de cresterile succesive ale salariilor impuse de Executiv.

Google isi inchide birourile din China de teama coronavirusului

Google a decis sa-si inchida temporar birourile din China, Hong Kong si Taiwan, pentru a evita raspa.

Panica la nivel mondial: Primul caz de coronavirus a fost raportat in India! Virusul ucigas s-a raspandit in toate provinciile din China

Primul caz de coronavirus a fost raportat joi in India la o studenta din regiunea Kerala, care s-a intors din Wuhan, orasul din China cel mai afectat de epidemie. in acest moment pacienta este izolata intr-un.

Producatorii auto isi inchid temporar fabricile din China din cauza coronavirusului: Ford, Renault si Toyota vor relua productia pe 10 februarie

Ford, Renault si Toyota se numara printre producatorii care si-au inchis fabricile din China din cauza coronavirusului. Cele trei companii au anuntat ca vor relua productia din China pe 10 februarie, scrie Automarket. ro .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )