Libnet.ro
UNICEF

4 Mai.

Gigel Stirbu, catre ministrul Culturii si Identitatii Nationale: Treziti-va, implicati-va si protejati-i pe oamenii romani de cultura!

Adevărul Adevărul,
Gigel Stirbu, catre ministrul Culturii si Identitatii Nationale: Treziti-va, implicati-va si protejati-i pe oamenii romani de cultura!

Deputatul PNL Gigel Stirbu, presedintele comisiei de cultura din Camera Deputatilor, l-a criticat pe George Ivascu, ministrul Culturii si Identitatii Nationale, ca doarme in papuci si i-a cerut sa se implice si sa protejeze oamenii de cultura, facand referire la formularul 600 si la lipsa de reactie a MCIN dupa protestele de la Muzeul National al Taranului Roman. continuă pe Adevărul

Deputatul PNL Gigel Stirbu, presedintele comisiei de cultura:Doamna Dancila batjocoreste artistii, iar actualul ministru al Culturii doarme in papuci

Deputatul PNL Gigel Stirbu, presedintele comisiei de cultura din Camera Deputatilor, l-a criticat pe George Ivascu, ministrul Culturii si Identitatii Nationale, ca doarme in papuci si i-a cerut sa se implice si sa protejeze oamenii de cultura, facand referire la formularul 600 si la lipsa de reactie a MCIN dupa protestele de la Muzeul National al Taranului Roman, transmite news. ro.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 4 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )