Libnet.ro
UNICEF

01:05

GIGEL STIRBU, DUPA RATAREA CALIFICARII IN FINALA EUROVISION: Conducerea TVR trebuie sa plece

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
GIGEL STIRBU, DUPA RATAREA CALIFICARII IN FINALA EUROVISION: Conducerea TVR trebuie sa plece

Presedintele Comisiei de cultura din Camera Deputatilor, liberalul Gigel Stirbu, considera ca echipa de conducere a TVR ar trebui sa demisioneze dupa al doilea esec consecutiv al Romaniei de a se califica in finala Eurovision. continuă pe Ziarul Bursa

PNL-istul Gigel Stirbu cere DEMISIA conducerii TVR: Eurovision a ajuns sa fie doar un prilej de excursii excentrice pentru Doina Gradea si Televiziunea Romana

Vicepresedintele PNL, Gigel Stirbu, cere demisia conducerii TVR, dupa esecul Romaniei la Eurovision. Deputatul liberal afirmca ca acest concurs a ajuns pentru reprezentantii Televiziunii Romane doar un.

EUROVISION 2019. Rasturnare de situatie dupa dezastrul Romaniei la Eurovision. Mesaj de ultima ora

Ratarea calificarii in finala nu pare sa o fi afectat prea tare pe reprezentanta Romaniei, Ester Peony. Va multumesc tuturor pentru sprijin. Sunt incredibil de recunoscatoare pentru tot ce.

PENTRU EDITII IN CARE AU APARUT DANCILA SI TEODOROVICI: Gigel Stirbu cere CNA sanctionarea TVR Cluj

Presedintele Comisiei de cultura a Camerei Deputatilor, Gigel Stirbu, solicita Consiliul National al Audiovizualului CNA) sanctionarea TVR Cluj pentru difuzarea a doua editii speciale cu caracter electoral, fara a fi marcate corespunzator.

Primul mesaj al cantaretei Ester Peony dupa ce a ratat finala Eurovision 2019: M-am simtit grozav in Tel Aviv VIDEO

Ester Peony, care a reprezentat Romania, dar a ratat calificarea in finala Eurovision 2019, a transmis un prim mesaj dupa esescul dureros. Printre altele, cantareata le-a multumit tuturor celor care i-au oferit sprijin.

Primul mesaj de la Ester Peony dupa ce a ratat finala Eurovision 2019: M-am simtit grozav in Tel Aviv. Sunt impacata, am reusit un act artistic complex

Ester Peony, care a reprezentat Romania, dar a ratat calificarea in finala Eurovision 2019, a transmis un prim mesaj dupa esescul dureros. Printre altele, cantareata le-a multumit tuturor celor care i-au oferit sprijin.

Reactiile fanilor dupa ce Romania a ratat finala Eurovision pentru al doilea an la rand: in seara asta, diaspora v-a dat o lectie VIDEO

Fanii Eurovision au reactionat pe Facebook dupa ce reprezentanta Romaniei, Ester Peony 25 de ani), a ratat calificarea in finala concursului din acest an, de la Tel Aviv.

Reprezentanta Romaniei nu s-a calificat in finala Eurovision 2019

Reprezentanta Romaniei, Ester Peony, nu s-a calificat in finala Eurovision 2019, dupa cea de-a doua semifinala de joi, printre cei care au trecut de aceasta etapa numarandu-se reprezentantii Olandei si Rusiei.

Romania nu s-a calificat in finala Eurovision. Iata prestatia lui Ester Peony!

Ester Peony nu a reusit sa impresioneze in semifinala Eurovision de aseara. Romania nu s-a calificat astfel in Marea Finala de sambata seara. Iata cum s-a descurcat artista noastra pe scena de la Tel Aviv! .

Finala Eurovision, boicotata in Romania! De ce a fost sesizat SRI

In Cluj-Napoca au aparut mai multe afise care incurajeaza boicotarea finalei Eurovision 2019 din Israel. Motivul invocat de autorii afiselor este ca Romania ar trebui sa fie solidara cu Palestina, care este pamant ocupat. Comunitatea evreilor a sesizat Serviciul Roman de Informatii SRI) si Primaria din Cluj-Napoca. in Cluj-Napoca au fost lipite afise care indeamna [] .

Ordinea intrarii concurentilor in finala Eurovision 2019: prestatiile artistilor ramasi in competitie VIDEO

Artisti din 26 de tari vor lupta in finala Eurovision 2019, care se va desfasura sambata, 18 mai, la Tel Aviv, iar organizatorii au anuntat ordinea intrarii in concurs. Spectacolul, in cadrul caruia Madonna va sustine un recital, va fi difuzat in direct de TVR.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )