Libnet.ro
UNICEF

19:16

Gigi Becali anunta boicot la echipa nationala

Antena3 Antena3,
Gigi Becali anunta boicot la echipa nationala

Finantatorul echipei Steaua Bucuresti, George Becali, a anuntat, vineri, ca dupa aducerea lui Christoph Daum la nationala, primul antrenor strain din istorie, doi dintre jucatorii echipei sale vor sa se. continuă pe Antena3

George Becali: Este posibil ca jucatorii Stelei sa renunte la echipa nationala

Finantatorul echipei Steaua Bucuresti, George Becali, a anuntat, vineri, ca dupa aducerea lui Christoph Daum la nationala, primul antrenor strain din istorie, doi dintre jucatorii echipei sale vor sa se retraga de la echipa nationala din cauza ca nu se vor intelege cu tehnicianul german, informeaza Mediafax.

Becali, in dezacord cu propunerea aducerii unui strain la echipa nationala

Gigi Becali, patronul echipei Steaua, si-a manifestat public dezacordul fata de propunerea presedintelui FRF, Razvan Burleanu, de a instala un selectioner strain la echipa nationala a Romaniei.

Gigi Becali are relatii la Primaria Capitalei: Gabriela Firea, fina sa, e primar, iar Aurelian Badulescu, avocatul sau, tocmai ce a fost numit viceprimar

Aurelian Badulescu , avocat al lui Gigi Becali si reprezentant al Alianetei PSD-UNPR, a fost ales viceprimar al Capitalei. Puterea centrala de la Primaria Bucurestiului se invarte in centrul.

Am fost si in Italia si in Spania, Miami si Monte Carlo, dar mai frumos ca la Mamaia nu e nicaieri. Gigi Becali, despre vacanta petrecuta pe litoralul romanesc

Patronul Stelei, Gigi Becali, a fost in vacanta la Techirghiol si s-a declarat extrem de incantat de ceea ce ofera tara noastra, in conditiile in care a avut ocazia sa mearga si i.

Gigi Becali, concediu la malul marii. Cum a fost filmat pe plaja latifundiarul din Pipera

Gigi Becali profita din plin de concediu si se relaxeaza zilele acestea la malul marii. Latifundiarul din Pipera a fost surprins la o terasa de fite din Mamaia in timp ce se plimba si vorbea cu.

Un prostituat si un drogangiu. Nu mai inteleg nimic ce se vrea cu tara asta. Patronul Stelei, Gigi Becali, da de pamant cu viitorul selectioner

Chiar daca nu a fost anuntat oficial, se pare ca noul selectioner al Romaniei va fi Christoph Daum. Aceasta veste nu a fost primita insa cu mare satisfactie de patronul Stelei, Gigi.

impacare la malul marii intre Gigi Becali si Elena Basescu. Seful Stelei a reusit sa o faca sa rada pe fiica fostului presedinte (VIDEO)

Gigi Becli a fost surprins la malul marii, in compania fiicei lui Traian Basescu, potrivit wowbiz. ro. Eu am o parere buna despre Elena Basescu. E o fata draguta, frumoasa, care am inteles.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )