Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gigi Becali a aruncat cu bani la nuntafiicei lui - VIDEO

Antena3 Antena3,
Gigi Becali a aruncat cu bani la nuntafiicei lui - VIDEO

Gigi Becali a aruncat cu bani la nuntafiicei lui, Teodora. in fata a peste 700 de invitati, Becali a facut spectacol. Imagini fabuloase de la nunta fiicei lui Gigi Becali. Printre invitati, trei. continuă pe Antena3

Anamaria Prodan, la nunta fiicei lui Gigi Becali. Cati bani le-a pus in plic Teodorei si lui Mihai Mincu

Anamaria Prodan s-a numarat printre invitatii de seama de la nunta Teodorei, fiica cea mare a lui Gigi Becali, cu Mihai Mincu. Cati bani le-a pus in plic impresara? Anamaria Prodan, la nunta fiicei lui Gigi Becali Teodora, fiica cea mare a lui Gigi Becali, s-a maritat cu tanarul afacerist Mihai Mincu, sambata, 12 octombrie.

Gigi Becali a aruncat cu sute de bancnote de euro la nunta fiicei lui, de fata cu toti invitatii - VIDEO spectaculos

Gigi Becali a aruncat cu bani la nuntafiicei lui, Teodora. in fata a peste 700 de invitati, Becali a facut spectacol. Imagini fabuloase de la nunta fiicei lui Gigi Becali. Printre invitati, trei.

Record la nunta Teodorei. Gigi Becali nu se uita la bani. Cat va costa marele eveniment

Ieri, 10 octombrie, a avut loc un mare eveniment in familia Becali. Teodora i-a spus DA alesului inimii sale, Teodor Mihai Mincu, in fata ofiterului starii civile. Chiar si pentru acest eveniment Gigi a aruncat cu bani in stanga si in dreapta. Ce suma exorbitanta a dat in total pe asteptatul eveniment? Cat va costa .

Gigi Becali a cheltuit o avere la nunta fiicei sale Teodora. Darul de nunta le-a taiat rasuflarea nuntasilor

Gigi Becali a fost pentru prima oara socru mic, sambata, la nunta fiicei sale Teodora. Becali nu s-a uitat la bani si a cheltuit o avere, iar darul de nunta le-a taiat rasuflarea nuntasilor. Dupa ce a.

Cati bani a strans la nunta fiica lui Gigi Becali. Teodora si Mihai Mincu isi pot cumpara 15 apartamente din dar

Sambata, 12 octombrie, Teodora, fiica cea mare a lui Gigi Becali, s-a maritat cu Mihai Mincu. Invitatii au petrecut pana in zori, patronul FCSB a dansat ca in zilele bune, a plans de emotie la discursul fiicei si a impartit bani ospatarilor. Acum, evenimentul a ramas doar o amintire frumoasa, dar si unul in urma .

Gigi Becali a cheltuit jumatate de milion de euro la nunta fiicei sale: Cum le-a impartit bani ospatarilor la finalul petrecerii(VIDEO)

Gigi Becali si-a vazut visul cu ochii. Teodora, fata lui cea mare, a imbracat rochia de mireasa. Latifundiarul a organizat o petrecere de pomina la Palatul Snagov cu 1000 de invitati. Becali nu s-a uitat.

Cat a costat rochia de mireasa a fetei lui Gigi Becali. Teodora a stralucit la bratul sotului

Gigi Becali nu s-a uitat la bani! Acesta a inceput sa arunce cu valuta inca de la momentul in care a furat trupa preferata de muzicanti de la o alta nunta. Cum si familia actualului ginere al finantatorului FCSB este instarita, opulenta a fost la fiecare pas. Cat a costat rochia de mireasa a Teodorei? .

Cati bani a dat Gigi Becali la nunta fiicei sale. Invitatii au avut un soc cand au auzit suma

Gigi Becali a cheltuit o avere la nunta fiicei sale, Teodora, cu omul de afaceri Theodor Mihai Mincu. La evenimentul grandios au participat nu mai putin de 700 de invitati, petrecerea fiind organizata la Palatul Snagov. Cati bani a dat Gigi Becali la nunta fiicei sale Gigi Becali a devenit socru mic, in weekendul ce .

Gigi Becali, in lacrimi la nunta fetei sale. Teodora l-a facut sa planga printr-un gest emotionant

Gigi Becali a fost in lacrimi la nunta fetei sale. Teodora, fata cea mare a latifundiarului, l-a facut sa planga printr-un gest emotionant. Gigi Becali, in lacrimi la nunta Teodorei, fata cea mare Teodora, fata cea mare a lui Gigi Becali, in varsta de 24 de ani, s-a casatorit sambata cu Mihai Teodor Mincu, 28 .

Gigi Becali, scene incredibile la nunta fetei sale. Cati bani le-a oferit chelnerilor. Mai rar asa bacsis

Ca intotdeauna, Becali a aruncat cu bani in stanga si-n dreapta. S-a aflat deja ca marele eveniment a costat in total 500. 000 de euro. Daca unii credeau ca valuta a incetat, banii au continuat sa curga si dupa ce cheltuielile de baza au fost facute. Chelnerii de la eveniment s-au putut bucura de un bacsis .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )