Libnet.ro
UNICEF

05:45

Gigi Becali, asa cum nu l-ai mai vazut: Vreau sa fac o marturisire in zilele astea sfinte

Antena3 Antena3,
Gigi Becali, asa cum nu l-ai mai vazut: Vreau sa fac o marturisire in zilele astea sfinte

Gigi Becali face marturisiri despre credinta, mantuire si pacate! Latifundiarul din Pipera a acordat un interviu, in exclusivitate, pentru Antena Stars, si a recunoscut ca nu ar fi reusit sa faca nimic in. continuă pe Antena3

Topul in care Gigi Becali este pe primul loc in lume

Gigi Becali, finantatorul FCSB, este pe primul loc intr-un clasament al celor mai exuberanti presedinti de club din lumea fotbalului, alcatuit de site-ul belgian walfoot. be Lumea fotbalului a cunoscut.

Imagini fabuloase cu Gigi Becali la Muntele Athos

Gigi Becali a declarat, dupa primul pelerinaj la Muntele Athos, ca viata i s-a schimbat. intr-una dintre calatoriile lui, Gigi Becali a urcat, alaturi de Ionut Lutu, dar si de calugari si insotitori,.

Gigi Becali, despre momentele alea de pofta trupeasca: Sunt o bucurie inselatoare de moment a lui Satana!

In prag de Paste, Gigi Becali a tinut din nou sa-si exprime regretul pentru comportamentul pe care il are uneori. Patronul FCSB a sustinut ca a avut momente in care a fost arogant si a jignit, dar ii pare.

Gigi Becali, despre Florian Coldea: Trebuie sa se spovedeasca public. Cine este Iuda

Gigi Becali spune, in Vinerea Mare, ca Florian Coldea trebuie sa se spovedeasca public pentru a dobandi iertarea divina. Poate sa mearga oricine, daca este barbat. Ne trebuie o carte, in semn de.

Dispretuitor, rasist si autoritar! Gigi Becali, caracterizat in termeni duri

Gigi Becali, patronul FCSB-ului, este pe primul loc intr-un clasament al presedintior de club din lumea fotbalului, care ies in evidenta.

Gigi Becali, DECIZIE SOC: investeste un milion de euro in Africa pentru constructia unei MANASTIRI

Gigi Becali a luat o decizie soc in Saptmana Mare! Latifundiarul din Pipera a hotarat sa investeasca un milion de euro in Africa pentru constructia unei manastiri. Anul trecut, de exemplu am venit .

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1969 seconds )