Libnet.ro
UNICEF

00:07

Gigi Becali: Am asa o oftica pe Serena. Sper ca Simona sa o bata mar

Online Sport Online Sport,
Gigi Becali: Am asa o oftica pe Serena. Sper ca Simona sa o bata mar

Dincolo de interesul pentru fotbal, Gigi Becali se uita si la tenis cu mare atentie la evolutiile Simonei Halep. continuă pe Online Sport

Gigi Becali isi face palat la mare. Locatia exclusivista unde a ales sa construiasca

Gigi Becali isi face palat la mare, unde planuieste sa mearga sa se relaxeze dupa lovitura primita in instanta in procesul CSA Steaua vs. Locatia aleasa pentru constructie este una exclusivista, aflata in apropiere de Academia lui Gica Hagi, la Palazu Mare. Gigi Becali isi face palat la mare Lucrarile au fost demarate pe .

FCSB invinge, dar Gigi Becali parul isi smulge: Vicecampioana a debutat in noul sezon cu o victorie pentru care a platit scump

La Giurgiu, in fata unui adversar de mana a patra, chiar si o echipa antrenata de Gigi Becali din loja a reusit o victorie clara, dar una care a lasat urme adanci.

Serena Williams: Simona Halep nu poate fi subestimata. Nu am uitat infrangerea in fata ei

Aflata pentru al doilea an consecutiv in finala de la Wimbledon, Serena Williams a vorbit la conferinta de presa despre partida cu Simona Halep. Americanca a avut cuvinte de lauda despre Halep, precizand ca nu poate fi subestimata. Serena a afirmat ca nu a uitat infrangerea in fata romancei la Turneul Campioanelor 2014, scor 6-2, 6-0).

ştiri de la Online Sport

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )