Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gigi Becali avertisment pentru Bogdan Andone: Nu mai fi plangacios

Online Sport Online Sport,
Gigi Becali avertisment pentru Bogdan Andone: Nu mai fi plangacios

Bogdan Andone se plange cu fiecare ocazie avuta ca mai are nevoie de jucatori pentru a tine pasul pe toate fronturile la FCSB, insa patronul Gigi Becali ii transmite sa se multumeasca cu ce are in lot la ora actuala. continuă pe Online Sport

Cine este de fapt Luminita, sotia lui Gigi Becali. De ce apare rar in public si cum se poarta cu ea patronul FCSB

Gigi Becali este celebru pentru actele filantropice in sprijinul unor comunitati de sinistrati, asociatii religioase, dar si pentru declaratiile publice controversate. Afaceristul declara ca Dumnezeu ii e calauza in viata, dar ajutor pe acest drum Luminita, sotia sa, o prezenta discreta in viata publica. Cine este? De ce apare rar in lumina reflectoarelor si cum .

Ai acest COD PIN la CARD?! SCHIMBA-L URGENT! AVERTISMENT pentru TOTI ROMANII

Ai acest cod PIN la card? Urgent trebuie sa ti-l schimbi! ADIO, CRISTI BORCEA! L-A PARASIT PENTRU UN PARTENER MAI TANAR! NEBUNIE LA iNCHISOARE! IMAGINI INCENDIARE Specialistii trag un semnal de alarma si.

Gigi Becali, furios: Patronul FCSB a taiat in carne vie si a renuntat la preparatorul fizic. Explicatiile unei concedieri

Daca pana acum, finantatorul ros-albastrilor lua deciziile tehnico-tactice peste capul antrenorului, mai nou, el se pricepe si la partea medicala.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )