Libnet.ro
UNICEF

10:15

Gigi Becali: E cel mai bun tratament, se gaseste doar la mine, acum in Romania

Antena3 Antena3,
Gigi Becali: E cel mai bun tratament, se gaseste doar la mine, acum in Romania

Gigi Becali a dezvaluit tratamentele pe care le are la dispozitie la clinica sa privata si pe care le-a folosit pentru a-si trata familia, prietenii si cunoscutii care s-au infectat cu coronavirus. continuă pe Antena3

VIDEO Cel mai bun telefon, transformat intr-un dragon, piesa cu piesa: ce a patit Xiaomi Mi 11

Xiaomi Mi 11 este cel mai rapid smartphone al momentului si singurul dotat cu noul Snapdragon 888 de la Qualcomm. Asta nu inseamna insa ca nu poate fi demontat ca un puzzle. intr-unul dintre.

Drama lui Dinamo continua. DDB nu exclude varianta ca in spatele lui Cortacero sa fie chiar Gigi Becali: Are bani, isi permite, a fost lovit rau de tot de coregrafia cu City

Daniel Sendre, purtator de cuvant al programului Doar Dinamo Bucuresti, nu exclude posibilitatea ca Gigi Becali sa fie in spatele lui Pablo Cortacero. Membrul DDB a explicat ca omul de afaceri si-ar permite.

Atentie! Gigi Becali, victima pe Facebook. Fake news-uri grave si inselatorii de mii de euro

Atentie! Gigi Becali este victima pe Facebook. Este vorba de Fake news-uri grave si inselatorii de mii de euro. Despre ce este vorba, cititi in articolul de mai jos. Gigi Becali, victima hackerilor pe Facebook. Este inselatorie de mii de euro Gigi Becali a devenit victima pe Facebook, fiind vorba de fake news-uri grave si .

Ce a facut Raed Arafat in scandalul anului cu Gigi Becali. Decizia luata de seful DSP

Ce a facut Raed Arafat in scandalul anului cu Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera a povestit ce a facut seful ISU dupa ce presa a scris despre FCSB ca ar trebui sa intre in carantina la venirea din cantonamentul din Turcia. Gigi Becali acuza presa ca ii pune in cap lumea fotbalului. Ce a facut .

Secretar de stat: Daca am ajunge la 45.000 - 50.000 de persoane vaccinate pe zi, putem spune ca avem un ritm mai bun de acoperire vaccinala

Secretarul de stat in cadrul Ministerului Sanatatii, Andreea Moldovan, a afirmat ca daca Romania ar ajunge la 45. 000 de persoane vaccinate pe zi s-ar ajunge la un ritm mai bun de acoperire vaccinala intr-un timp corespunzator, precizand ca acesta este de asa natura deoarece acestea au fost dozele alocate tarii noastre.

Cel mai mare proprietar de terenuri agricole din Statele Unite este acum Bill Gates

Bill Gates, al patrulea cel mai bogat om din lume si auto-descris ca tocilar, cunoscut mai degraba pentru talentul sau timpuriu ca programator decat pentru dragostea de peisaje naturale, a strans in tacere 98. 000 de hectare de terenuri agricole pretutindeni in SUA suficient cat sa-l faca cel mai mare proprietar privat in domeniu, conform revistei Forbes.

Speak a povestit cel mai penibil moment din viata. Ce a patit artistul

Cantaretul Speak a povestit cel mai penibil moment din viata. intamplarea nu ii face tocmai cinste vedetei. Ce a patit artistul, citese in articolul de mai jos. Speak a povestit cel mai penibil moment din viata lui. Putini ar fi avut puterea sa recunoasca asta Cantaretul Speak a povestit cel mai penibil moment din viata .

Coronavirus China: Cel mai mare bilant zilnic din ultimele 10 luni si primul deces de dupa luna mai

China a raportat cel mai mare bilant zilnic de cazuri de Covid-19 din ultimele 10 luni, in conditiile in care numarul de infectii din provincia Heilongjiang nord-vest) s-a triplat, situatie care subliniaza pericolul pe care il prezinta epidemia in contextul in care urmeaza o sarbatoare nationala majora, in care calatoresc, de obicei, sute de milioane de oameni, transmite Reuters.

GRAFIC Rata de infectare continua sa creasca in Bucuresti. Timis devine judetul cu cel mai mare indice. Situatia in fiecare judet

Bucurestiul si judetele Ilfov, Timis si Cluj raman in continuare in zona rosie, cu cea mai mare rata de cazuri de COVID-19 la mia de locuitori. in timp ce in Capitala rata de infectare continua sa creasca, in Ilfov scade, astfel ca nu mai este judetul cu cel mai mare indice. Conform datelor transmise duminica, cea mai mare rata de infectare - 4,52 - este in Timis.

Bill Gates, cel mai mare proprietar de terenuri agricole din SUA. Co-fondatorul Microsoft detine aproape 98.000 de hectare de terenuri agricole

Poate ca Bill Gates nu mai este cel mai bogat om din lume, dar poate revendica un nou titlu, si anume acela de rege al terenurilor agricole din America, scrie Market Watch, care noteaza ca, potrivit unui nou.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )