Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gigi Becali, decizie radicala. A pregatit totul in secret, ce vrea sa faca

Playtech Playtech,
Gigi Becali, decizie radicala. A pregatit totul in secret, ce vrea sa faca

Gigi Becali a surprins pe toata lumea dupa ce a luat o decizie radicala. Patronul FCSB este hotarat sa renunte la tot. Ce intentioneaza acesta sa faca? Gigi Becali, decizie radicala Gigi Becali a anuntat ca intentioneaza sa-si schimbe complet modul de viata. Patronul FCSB vrea sa se retraga la manastire. Aceasta veste a socat . continuă pe Playtech

Gigi Becali se pregateste sa se retraga la manastire. Ce schit a ales

Gigi Becali se retrage la manastire. Iar pentru asta se pregateste intens. Vrea sa-si regleze problemele cu justitia, pentru ca procesul sau de reabilitare se afla pe masa judecatorilor. intre timp, acesta si-a construit un schit cu stana si tot ce trebuie in judetul Valcea, intr-un peisaj de vis.

Gigi Becali, informatii de ultima ora. Urmeaza un scandal monstru: Reghe o are pe una de 8 ani, Ana are amant celebru

Razboiul dintre Gigi Becali si Anamaria Prodan nu este nici pe departe terminat. Dupa amenintarile cu bataia la adresa latifundiarului din Pipera, nici acesta nu s-a lasat mai prejos. intr-un material publicat recent, razboiul dintre Gigi Becali si Anamaria Prodan trece in alt plan, cel al dezvaluirilor personale. Razboiul dintre Gigi Becali si Anamaria Prodan .

EXCLUSIV Vaduva lui Cornel Patrichi a luat o decizie radicala. Ce a facut la mormantul artistului

Cornelia Patrichi, vaduva lui Cornel Patrichi, una dintre cele cele mai frumoase dansatoare din anii comunismului, nu a mai putut rezista singura in casa asa ca, de trei ani, locuieste in Italia, alaturi de unicul ei fiu. Cornelia ne-a oferit un emotionant interviu, in exclusivitate pentru Playtech. ro. Primul lucru pe care il fac mereu cand .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )