Libnet.ro
UNICEF

13:30

Gigi Becali declara razboi Stelei si isi anunta plecarea de la echipa: Vreau sa retrogradeze

Antena3 Antena3,
Gigi Becali declara razboi Stelei si isi anunta plecarea de la echipa: Vreau sa retrogradeze

Gigi Becali e pe picior de plecare de la Steaua, dupa ce echipa a ratat prezenta in cupele europene, dar si in contextul in care Armata a anuntat ca va inscrie o echipa in Liga a IV-a. Becali spune ca vrea. continuă pe Antena3

Gigi Becali anunta ca vrea sa plece la o rivala din Liga 1

La o zi dupa ce anunta ca este dispus sa cedeze Steaua celor de la Armata fara niciun ban in schimb, Gigi Becali a dezvaluit si o alta latura a planului sau.

Cum a incercat Gigi Becali sa transforme Generatia de Aur in partid. Hagi urma sa fie senator, Gica Popescu - ministrul Apararii

Intr-una din cartile pe care le-a scris in penitenciar, Gigi Becali a dezvaluit ca, in urma cu mai bine de zece ani, isi pusese in minte sa infiinteze un partid politic in care sa-i atraga pe cei mai importanti fotbalisti din istoria Romaniei.

Gigi Becali, pregatit sa cumpere formatia Astra Giurgiu

Gigi Becali a anuntat luni ca este gata sa preia formatia Astra Giurgiu de la omul de afaceri Ioan Niculae. Anuntul lui Becali vine dupa ce acesta a precizat ca este gata sa renunte gratis la Steaua in favoarea.

Gigi Becali renunta la Steaua in favoarea Armatei: O dau gratis. De ce sa se duca in liga a 4-a!?

Gigi Becali a anuntat ca este gata sa renunte gratis la Steaua, dupa ce Ministerul Apararii a anuntat ca va reinfiinta sectia de fotbal si va inscrie o echipa in Liga a 4-a din sezonul urmator. Becali a.

Opera lui Gigi Becali, de vanzare in manastiri si biserici. Cat costa cartea

Desi pare greu de crezut, una dintre cele patru carti scrise de Gigi Becali dupa gratii se poate achizitiona atat din librarii, cat si de la magazinele bisericilor si manastirilor.

Gigi Becali raspunde la planul Armatei de a reinfiinta sectia de fotbal

Gigi Becali, patronul a ceea ce numim astazi Steaua, a raspuns duminica seara planului Ministerului Apararii Nationale de a reinfiinta sectia de fotbal si de a inscrie o echipa in Liga a 4-a din sezonul urmator.

VIDEO Jamie Oliver declara razboi zaharului si cere taxarea bauturilor racoritoare indulcite. Cunoscutul bucatar prezinta un documentar cu efectele socante ale abuzului de zahar

La zece ani dupa ce a declansat campania sa pentru mancare sanatoasa in scoli, cunoscutul bucatar britanic Jamie Oliver declara razboi zaharului, mai ales bauturilor ce contin zahar, scrie The Independent.

Gigi Becali, anuntul care cutremura Ghencea: Dau echipa Armatei la iarna

Pentru ce sa isi faca CSA echipa? Le-o dau eu pe asta in iarna! Sa vina sa discutam. Am luat eu Steaua cu 10 milioane de euro in minus si pe locul 12? Le-o dau la iarna pe primul loc si fara datorii. De.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )